23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Sound Blaster GS3: Το soundbar που “γεννήθηκε” για συναρπαστικό gaming και ατέλειωτο binge watching

    Όσοι συνηθίζουν να… βυθίζονται στο συναρπαστικό κόσμο του gaming και όσοι μπορούν να εκτιμήσουν την “ένοχη” απόλαυση του binge watching, γνωρίζουν πως ο ήχος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το παν. Η κατάλληλη οθόνη ή μια δυνατή κάρτα γραφικών είναι, βέβαια, σημαντικά συστατικά της επιτυχίας, όμως η εμπειρία είναι αδύνατο να απογειωθεί όταν ο ήχος και τα μπάσα δε βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο. Σε αυτή την περίπτωση η λύση είναι μία. Αναζητάμε ένα soundbar που ταιριάζει στις ανάγκες μας και απευθυνόμαστε σε έναν “ειδικό” στην κατηγορία, όπως είναι η Creative Technology.

    Απόλυτη ηχητική εμπειρία και μπάσο στο full!

    Η Creative είναι μια εταιρεία που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει αφήσει το δικό της στίγμα εδώ και χρόνια. Αυτό που αξίζει όμως να εξετάσουμε προσεκτικά είναι το νέο compact Sound Blaster GS3, το οποίο έφτασε για να κάνει την ανατροπή! Με μια πρώτη ματιά, το μέγεθός του μπορεί να ξεγελάσει, καθώς δεν προμηνύει τις εντυπωσιακές του επιδόσεις.

    Ωστόσο, μπορεί να αναβαθμίσει τα ενσωματωμένα ηχεία του επιτραπέζιου υπολογιστή ή του laptop, προσφέροντας καθηλωτικό ήχο με ιδιαίτερα έντονα μπάσα. Το μυστικό της ζωντανής ηχητικής εμπειρίας που προσφέρει το Sound Blaster GS3 είναι η τεχνολογία SuperWide, που είναι ειδικά σχεδιασμένη να προσφέρει υψηλού επιπέδου εμπειρία gaming και παρακολούθησης ταινιών ή σειρών.

    Μπες στο… κλίμα με τον κατάλληλο φωτισμό

    Αυτό που σίγουρα θα εκτιμήσουν όσοι αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία gaming και δε συμβιβάζονται με τα βασικά είναι οι πολλαπλές advanced ρυθμίσεις φωτισμού που συνοδεύουν την εν λόγω μπάρα ήχου της Creative. Είναι εξαιρετικά εύκολο να μπείτε στο κατάλληλο mood, επιλέγοντας ανάμεσα στα Chasers, Aurora, Peak Meter, Glowing, Wave και Cycle. Γιατί αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν στο τέλος τη διαφορά, όταν μιλάμε για ψυχαγωγία!

    Ένα soundbar “συνώνυμο” της ευελιξίας

    Το Sound Blaster GS3 παρουσιάζει μερικά ακόμη εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, που σίγουρα αξίζει να αναφέρουμε. Ο χρήστης σίγουρα θα εκτιμήσει την ισχύ έως και 24 W με τους drivers πλήρους εμβέλειας και το ενσωματωμένο port tube και θα δει την καθημερινότητά του να απλοποιείται χάρη στην ευέλικτη συνδεσιμότητα που προσφέρει η συσκευή.

    Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να συνδέσετε το Sound Blaster GS3 στον υπολογιστή σας, τις κονσόλες video games ή τις φορητές συσκευές σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε USB-C, καλώδιο AUX-in και ασύρματο Bluetooth 5.4.

    Φυσικά, τις βραδινές ώρες που επιβάλλεται να κάνετε ησυχία μέσα στο σπίτι, η απόλαυση δε σταματά, αφού μπορείτε να εξασφαλίσετε ήχο υψηλής ποιότητας χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους, συνδέοντας ακουστικά απευθείας στην ηχομπάρα μέσω της θύρας ακουστικών.

    Ένα από τα σημαντικότερα ίσως πλεονεκτήματα που προσφέρει το SoundBlaster GS3 της Creative είναι ότι, σε αντίθεση με πολλές ηχομπάρες, προσαρμόζεται εύκολα σχεδόν παντού. Ο σχεδιασμός της είναι τέτοιος που επιτρέπει την πρακτική τοποθέτησή της κάτω από την οθόνη του υπολογιστή, ενώ τα χειριστήρια έντασης και λειτουργίας είναι τοποθετημένα σε θέση ευκόλως προσβάσιμη στο πλάι, καθιστώντας το χειρισμό… παιχνιδάκι.

    Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Creative εδώ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles