19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Sound Blaster Tactic3D Rage review

    Αν αναζητάς ένα δυνατό και ποιοτικό, ασύρματο, προσιτό gaming headset, τότε ξέχνα όλες τις poshy και μουράτες λύσεις που κυκλοφορούν. Θες μία λύση η οποία από τη στιγμή που θα εφαρμόσει στα αφτιά σου, θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι είχες δοκιμάσει μέχρι τότε και να την… ακούσεις στερεοφωνικά! Μιλάω για το Sound Blaster Tactic3D Rage, ένα gaming headset υψηλών επιδόσεων που κυκλοφορεί από την Creative και ενσωματώνει την τεχνογνωσία που εγγυάται το όνομα της πάλαι ποτέ κραταιής οικογένειας καρτών ήχου.

    sound-blaster-tactic3d-rage-splash1

    Το Sound Blaster Tactic3D Rage είναι ασύρματο. ‘Ξηγούμαι διά να μην παρεξηγούμαι: έρχεται με δέκτη USB που «κουμπώνει» στο PC ή το Mac σου και παίζει από εκεί. Τα καλά νέα είναι ότι από πλευράς αυτονομίας, το headset τα καταφέρνει περίφημα: 16 ώρες υπόσχεται, 16 ώρες προσφέρει. Αν σκεφτείς ότι λειτουργεί κανονικότατα ακόμα κι όταν φορτίζει μέσω του USB καλωδίου του (από τις καλύτερες κατασκευές καλωδίου που έχω συναντήσει btw), τότε δεν πρόκειται να μείνεις ρέστος ποτέ. Αυτά είναι τα καλά νέα.

    Τα κακά νέα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι το Sound Blaster Tactic3D Rage είναι συμβατό μόνο με PCMac και PS4 –δεν το δοκίμασα προσωπικά, όμως η Creative εγγυάται για το απρόσκοπτο «ζευγάρωμα». Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως αν για παράδειγμα θες να χρησιμοποιήσεις το headset στο Xbox 360 ή το PS3 σου θα μείνεις με την επιθυμία αφού σχετική δυνατότητα δεν προσφέρεται. Φάουλ αν θες τη γνώμη μου αλλά ΟΚ, live with that.

    Μάθε περισσότερα για αυτό στο gameslife.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles