12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition, ένα γοητευτικό θέαμα ήχου, φωτός και χρώματος!

    Η Creative Technology εξελίσσει την αισθητική στο gaming και παρουσιάζει τη Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition που συνδυάζει τον φωτισμό και τον καθαρό ήχο και χαρίζει στους PC gamers νίκες με στυλ. Διαθέσιμη μόνο σε περιορισμένη παραγωγή, η Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition μετατρέπει αριστουργηματικά οποιονδήποτε υπολογιστή με RGB φωτισμό και χρώμα σε συνδυασμό με τον ισχυρό ήχο που ταιριάζει στο brand Sound Blaster.

    Η Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition έρχεται με κομψό, λευκό μεταλλικό φινίρισμα και διαθέτει τέσσερις επιπλέον προσαρμόσιμες λωρίδες LED RGB που αναδεικνύουν το αποκλειστικό Aurora Reactive Lighting System της Creative. Με 16,8 εκατομμύρια προσαρμόσιμα χρώματα, προσφέρει στους gamers δημιουργικό εύρος ζώνης για την κατασκευή του απόλυτου πεδίου για gaming με εκπληκτικό ήχο και μαγευτικά εφέ φωτισμού.

    Όπως και η κλασσική Sound BlasterX AE-5 Plus που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα, η Pure Edition υποστηρίζει την κωδικοποίηση Dolby Digital Live και DTS Connect, για να προσφέρει περισσότερες επιλογές διανομής σε εξωτερικές συσκευές ήχου. Διαθέτει επίσης το πλέον πρόσφατο λογισμικό Sound Blaster Command, το οποίο διαθέτει φιλικότερη διασύνδεση στο χρήστη και ρυθμίσεις προσαρμογής χωρίς προβλήματα.

    Τιμή και Διαθεσιμότητα

    Η Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition αναμένεται στην Ελληνική αγορά και θα διατίθεται στα 159.99€.

    Περισσότερες Πληροφορίες στο creative.com/AE5pluspure

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles