16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sound Torch.Το ηχείο που βάζει φωτιά (κυριολεκτικά) στην ακουστική σας εμπειρία!

    Οι φανατικοί λάτρεις του ποιοτικού ήχου είναι ικανοί να δαπανήσουν ακόμη και μία μικρή περιουσία για να δημιουργήσουν ένα ηχοσύστημα με μεγάλες ηχητικές δυνατότητες. Οι επιλογές είναι σίγουρα πάρα πολλές… από subwoofers που μπορούν να τραντάξουν το σπίτι μέχρι εξελιγμένους ενισχυτές και designατα ηχεία-δορυφόρους, στην αγορά κυκλοφορούν τα πάντα. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω μπορούν να θεωρηθούν εντελώς «συμβατικά», εάν συγκριθούν με το Sound Torch, ένα πρωτότυπο και πρωτοποριακό ηχείο, το οποίο εκτός από κρυστάλλινο ήχο βγάζει επίσης φλόγες από το επάνω τμήμα του!

    sound-torch-070515-616x440

    To Sound Torch πρόκειται για το ξεχωριστό δημιούργημα μίας παρέας Δανών sound designers και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι οι φλόγες που βγαίνουν από το εσωτερικό του ακολουθούν το ρυθμό της μουσικής! Όσο πιο δυνατό το beat τόσο πιο μεγάλο είναι το ύψος και η ένταση της φλόγας! Το εν λόγω Bluetooth ηχείο αναπτύσσεται εδώ και αρκετό καιρό και οι δημιουργοί του ήδη σκέφτονται να το ανεβάσουν σύντομα στο Kickstarter για να εξασφαλίσουν περισσότερα έσοδα και έτσι να συνεχίσουν την παραγωγή και την ανάπτυξη των Sound Torch. Ήδη έχουν ετοιμαστεί 100 από τα φλεγόμενα ηχεία, τα οποία μπορούν να αγοράσουν οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι. Πάντως, τώρα που ανοίγει και ο καιρός το Sound Torch είναι μία εξαιρετική λύση, για όλους εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν μουσική με… μπάρμπεκιου!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles