24.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Σπάνιο iPhone 16 ετών αναμένεται να ξεπεράσει τα $100.000 σε δημοπρασία

    Ένα σφραγισμένο, original iPhone του 2007 βγαίνει σήμερα σε δημοπρασία και αναμένεται η τιμή πώλησής του να ξεπεράσει το ποσό των 100.000 δολαρίων. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τα παλιά κινητά της Apple να πωλούνται έναντι αστρονομικών ποσών, αφού το τελευταίο διάστημα έχει γίνει λίγο trend. Παρόλα αυτά, η εν λόγω συσκευή είναι διαφορετική και εξαιρετικά σπάνια, αφού αποτελεί το πρώτο μοντέλο των 4GB αποθηκευτικού χώρου και όχι των 8GB.

    Όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας, το iPhone‌ κυκλοφόρησε σε δύο εκδόσεις, 4GB ή 8GB storage, πριν από 16 χρόνια που κυκλοφόρησε (29 Ιουνίου 2007) Το μοντέλο των 8GB ήταν αρκετά πιο δημοφιλές, με αποτέλεσμα η Apple να καταργήσει την έκδοση των 4GB μετά από μερικούς μήνες και να επενδύσει σε συσκευές των 16GB.

    Επομένως, τώρα έχουμε μια συσκευή που ήταν διαθέσιμη για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην αγορά. Το γεγονός αυτό την αναγάγει στο πιο σπάνιο, first-generation ‌iPhone‌ και εκτοξεύει την τιμή πώλησής του.

    Το άτομο που πούλησε το iPhone ήταν μέρος της αρχικής ομάδας μηχανικών, την εποχή που κυκλοφόρησε το iPhone, σύμφωνα με την LCG Auctions. Η συσκευή συνοδεύεται από σχετικό πιστοποιητικό προέλευσης. Το μοντέλο 4GB κόστιζε 499 δολάρια, ενώ η έκδοση των 8 GB 599 δολάρια.

    Υπενθυμίζεται ότι ένα αυθεντικό iPhone 8GB πωλήθηκε για 63.000 δολάρια τον Φεβρουάριο, ενώ ένα δεύτερο σφραγισμένο iPhone με 8GB αποθηκευτικού χώρου πωλήθηκε για 54.000 δολάρια τον Μάρτιο. Η LCG Auctions πωλεί επίσης ένα αυθεντικό iPhone 8GB και ένα iPhone 16GB, τα οποία είναι σφραγισμένα από το εργοστάσιο. Οι δημοπρασίες ξεκινούν στις 30 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 16 Ιουλίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Snapdragon 8+ Gen 2 θα κυκλοφορήσει… με διαφορετική όμως ονομασία! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles