15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επιβεβαιώνονται τα specs του LG G Pro 2 μέσω AnTuTu

    H LG θα παρουσιάσει επίσημα το G Pro 2 στις 13 Φλεβάρη, δηλαδή την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά μάλλον μάθαμε ήδη τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του χάρη στο AnTuTu benchmark.

    g pro 2 specs

    Διέρρευσαν screenshots του δημοφιλούς μετροπρογράμματος στα οποία φαίνονται καθαρά τα scores αλλά και τα specs του νέου high-end smartphone της LG. Το γνωστό Snapdragon 800 chipset θα κρύβεται πίσω από την 6άρα οθόνη ανάλυσης 1080p, με τους τέσσερις πυρήνες του στα 2,23GHz, 3GB μνήμης RAM και το Adreno 330 chip γραφικών. Φυσικά, οι επιδόσεις με τα παραπάνω δε θα μπορούσαν παρά να είναι υψηλές, όπως καταδεικνύουν άλλωστε και τα αποτελέσματα της μέτρησης, από 31700 έως 34000 βαθμούς, ανάλογα με την έκδοση (International και Κορέας αντίστοιχα).

    Το LG Optimus G Pro 2 θα τρέχει το τελευταίο Android 4.4 (KitKat) και γνωρίζουμε επίσης πως θα έχει μια κάμερα των 13 MPixels και μια δευτερεύουσα των 2 MPixels. Εντυπωσιακά τα χαρακτηριστικά και πολύ υποσχόμενη η συσκευή, την οποία περιμένουμε με ανυπομονησία.

    Πηγή εικόνων: gsmarena.com

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles