21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Spectre: Αυτός είναι ο τίτλος του 24ου φιλμ του James Bond

    Σήμερα το πρωί οι EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios και Sony Pictures Entertainment ανακοίνωσαν πως το καινούργιο φιλμ του James Bond, το 24ο του κλασικότερου franchise του κινηματογράφου, θα έχει τον τίτλο Spectre!

    james_bond_qos_1024x768

    Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, ενώ η προβολή της έχει προγραμματιστεί για τις 6 Νοεμβρίου του 2015.
    Οι ανακοινώσεις αφορούσαν και το καστ όπου θα δούμε τους Rory Kinnear (Tanner), Ben Whishaw (Q), Naomie Harris (Moneypenny), Ralph Fiennes (M), Andrew Scott (Denbigh), David Bautista (Mr Hinx), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), Léa Seydoux (Madeleine Swann), Christoph Waltz (Oberhauser) και φυσικά τον Daniel Craig στο ρόλο του 007.
    Ανάμεσα στα μέρη που θα γυριστεί το Spectre είναι τα περίφημα Pinewood στούντιο του Λονδίνου, το Μεξικό, η Ρώμη, το Μαρόκο και η Αυστρία, ενώ το αυτοκίνητο που θα προτιμήσει ο James Bond θα είναι και πάλι η Aston Martin DB10.
    Το story ξεδιπλώνει την ιστορία της Spectre, μία παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση που εμφανίστηκε στα μυθιστορήματα του Ian Fleming και της οποίας εμπνευστής και αρχηγός ήταν ο Stavro Blofeld, ρόλο που θα αναλάβει ο Christoph Waltz. 

    o-JAMES-BOND-SPECTRE-570

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles