21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Spider-Man: No Way Home – Δείτε το πρώτο καταιγιστικό trailer που θα σας αφήσει άφωνους!

    Η νέα περιπέτεια του Spider-Man, No Way Home, αυτή τη στιγμή αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες των τελευταίων ετών και αυτό γιατί σύμφωνα με τις φήμες οι fans του ανθρώπου – αράχνη θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το Multiverse, το οποίο είναι ένα concept που θα είναι κομβικής σημασίας για τη φύση και το μέλλον του MCU! Και μπορεί ο Tom Holland Να επιστρέφει στο ρόλο του Spidey, όμως μαζί του επιστρέφουν (όπως όλα δείχνουν) και οι πρωταγωνιστές των προηγούμενων ταινιών… με τον Alfred Molina στο ρόλο του Dr. Octopus, ενώ στο trailer παράλληλα βλέπουμε και τη χαρακτηριστική βόμβα του Green Goblin.   

    Όπως όλα δείχνουν στο No Way Home, ο Peter Parker ζητάει από τον Dr. Strange να κάνει ένα μαγικό, το οποίο θα του δώσει τη δυνατότητα να αφήσει πίσω του τη παλιά του ζωή! Δυστυχώς όμως όταν κάποιος παίζει με το χωροχρόνο, πολλά δυσάρεστα μπορεί να συμβούν και έτσι η ζωή του Spider-Man δεν αργεί να γίνει ένα χειρότερο… μπάχαλο από ότι ήταν! Αξίζει να σημειωθεί ότι ακούγονται έντονα φήμες ότι στη νέα περιπέτεια του Ανθρώπου – Αράχνη θα δούμε και τους Tobey Maguire και Andrew Garfield να φορούν ξανά τη χαρακτηριστική στολή, όμως αυτό είναι κάτι που το πρώτο αυτό trailer θέλησε να το κρύψει επιμελώς. Εκτός του Tom Holland, στους υπόλοιπους ρόλους θα δούμε τους  Jacob Batalon ως Ned, η Zendaya ως MJ, ενώ θα δούμε και τους Marisa Tomei, Jon Favreau, Hannibal Buress και Benedict Cumberbatch στο ρόλο του Dr. Strange. Το No Way Home είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου 2021 και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη… ανυπομονούμε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles