24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Spider-Μan: No Way Home: Μοντάζ η νέα ‘leaked’ εικόνα που δείχνει και τους 3 Spiderman μαζί

    Φρενίτιδα επικρατεί από το πρωί, οπότε και κυκλοφόρησαν στο Twitter μερικές υποτιθέμενες ‘leaked’ φωτογραφίες που θα επιβεβαίωναν τις φήμες για την ύπαρξη όχι ενός, όχι δύο αλλά τριών Spiderman στην επερχόμενη ταινία ‘Spider-man: No Way Home‘ που θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Δεκεμβρίου 2021.

    Εάν και εκ πρώτης όψεως η φωτογραφία φαίνεται αυθεντική, χρήστες του διαδικτύου ‘έλυσαν τον γρίφο’ και δείχνουν ότι η εικόνα είναι στην πραγματικότητα προϊόν μοντάζ καθώς οι φιγούρες των ηρώων είναι cropped από άλλες εικόνες των Spiderman που ήδη υπήρχαν, επομένως δεν γίνεται να είναι στιγμιότυπο από την επερχόμενη ταινία.

    Οι φήμες ότι στην πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνουν εμφανίσεις και οι πρηγούμενοι κινηματογραφικοί Spiderman, Tobey Maguire και Andrew Garfield, ξεκίνησαν μήνες πριν όταν μάρτυρες υποστήριξαν ότι είδαν τους δύο ηθοποιούς να λαμβάνουν μέρος στα γυρίσματα. Το γεγονός ότι πλέον στο MCU υπάρχει το concept του Multiverse, ήρθε να υποστηρίξει τις φήμες αυτές και να τις κάνει ακόμη πιο έντονες.

    Μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, δεν υπήρχαν άλλοι Spiderman στο επίσημο τρέιλερ, αν και θα υπάρξουν και επίσημα οι villains από τις παλαιότερες ταινίες, οι οποίοι θα επιστρέψουν στους ρόλους τους. Μεταξύ τους ο Dr. Octapus, ο Green Goblin, o Sandman και ο Electro.

    Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige ανέφερε ότι καλό θα ήταν οι fans να χαμηλώσουν τις προσδοκίες τους. Τι σημαίνει αυτό; Θα μάθουμε στις 30 Δεκεμβρίου 2021, οπότε θα λάβει χώρα η ελληνική πρεμιέρα της ταινίας.

    Δείτε ακόμη: 

    Σπάει τα ρεκόρ το teaser του Spider-Man: No Way Home – Είναι το trailer με τις περισσότερες προβολές, ever!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles