20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Spigen αποκαλύπτει (;) το Samsung Galaxy S6!

    Η Spigen είναι μία εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ, η οποία, στο παρελθόν, έχει αποκαλύψει διάφορες ναυαρχίδες μέσα στις θήκες της, πριν την ανακοίνωσή τους, Τώρα, το ίδιο κάνει και για το Samsung Galaxy S6.

    spigen-galaxy-s6

    Αν πιστέψουμε ότι το νέο κορυφαίο μοντέλο των Κορεατών είναι αυτό που απεικονίζεται στις φωτό, βλέπουμε μικρές αλλαγές στη σχεδίαση, με το LED flash και τον heart sensor στο δεξί μέρος της κάμερας και όχι από κάτω, όπως στο Samsung Galaxy S5.

    Βλέπουμε, επίσης, την ίδια υφή στο πίσω μέρος της συσκευής, με αυτήν που είχαμε συναντήσει στο S5, παρόλο που όλοι σημειώνουν ότι το S6 θα είναι μεταλλικό και θα έχει σημαντικές διαφορές στη σχεδίαση, με βάση το Project Zero της Samsung.

    spigen-galaxy-s6-case2

    Σύμφωνα με την Spigen, τα αξεσουάρ της για το S6 θα είναι διαθέσιμα στις 13 Απριλίου, όσο για το S6 με την -“αλλαγμένη” ελπίζουμε- σχεδίαση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης QHD, 3GB RAM, οκταπύρηνο Exynos 7420 chipset και κάμερα 20MPixels.

    Περισσότερα θα μάθουμε στις αρχές Μαρτίου στη Βαρκελώνη, οπότε και οι Κορεάτες θα ανακοινώσουν επίσημα τη συσκευή. Θα τα καταφέρουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να ανατρέψουν τα “δύσκολα” των τελευταίων μηνών; Σε ένα μήνα θα έχουμε σίγουρα πιο καθαρή εικόνα…

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles