18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Splinter Cell η… επιστροφή! Remake ανακοίνωσε η Ubisoft!

    H σειρά Splinter Cell θεωρείται ένα από τα πιο «βαριά» χαρτιά της Ubisoft, καθώς οι 7 τίτλοι της κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν τη φαντασία εκατομμυρίων gamers από το 2002 που κυκλοφόρησε το πρώτο game της σειράς μέχρι το 2013. Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και η αλήθεια είναι ότι ο υπερκατάσκοπος Sam Fisher δεν έλεγε με τίποτα να εμφανιστεί στα ραντάρ μας… μέχρι που πριν από λίγο η Ubisoft έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας ένα remake, το οποίο επιβεβαιώνει ότι η Ubisoft δεν εγκατέλειψε το εν λόγω franchise.

    Σύμφωνα με τον game producer, Matt West, το Splinter Cell της νέας εποχής δεν θα είναι ένα remaster αλλά ένα remake, πράγμα που σημαίνει ότι η Ubisoft θα επιχειρήσει να φέρει τις περιπέτειες του Sam Fisher στο σήμερα. Όπως μάλιστα τόνισε ο υπεύθυνος του project, αν και το development team βρίσκεται στα πρώτα πολύ πρώιμα στάδια της ανάπτυξης, παρόλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα φιλοδοξεί ότι θα είναι πιστό στο πνεύμα των πρώτων παιχνιδιών της σειράς, προσθέτοντας όλα εκείνα τα στοιχεία στο gameplay, τα οποία ήταν υπεύθυνα για την ξεχωριστή ταυτότητα του Splinter Cell. Μάλιστα, όπως τόνισε, το νέο Splinter Cell θα ακολουθήσει μια linear προσέγγιση και δεν θα είναι open-world. Με βάση τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος της Ubisoft μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε για αρκετό καιρό μέχρι να έχουμε ένα πρώτο δείγμα του υπό ανάπτυξη παιχνιδιού…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles