7.5 C
Athens
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 2025
More

    Split Fiction: Φανταστικοί κόσμοι, φιλία και ατελείωτη Co-op δράση στο νέο trailer

    Η σουηδική ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Hazelight κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το επερχόμενο co-op παιχνίδι περιπέτειας Split Fiction. Το trailer εστιάζει περισσότερο στις λεπτομέρειες του gameplay, παρουσιάζοντας μοναδικούς μηχανισμούς συνεργασίας. Η Hazelight, γνωστή για τα καινοτόμα It Takes Two και A Way Out, συνεχίζει να εξελίσσει το είδος των co-op παιχνιδιών.

    Σε αντίθεση με τους “καβγατζήδες” γονείς του It Takes Two, το Split Fiction ακολουθεί δύο συγγραφείς – έναν της επιστημονικής φαντασίας και έναν της φαντασίας – που ταξιδεύουν σε διάφορους κόσμους. Η ιστορία επικεντρώνεται στη φιλία, αποφεύγοντας τα δραματικά θέματα σχέσεων, κάνοντας έτσι το παιχνίδι πιο άνετο για να παιχτεί από φίλους ή οικογένειες. Η Hazelight περιγράφει το παιχνίδι ως μια “πρωτοποριακή περιπέτεια συνεργασίας” με πλήθος από καινοτόμους μηχανισμούς.

    Το trailer αποκαλύπτει εντυπωσιακές σκηνές, όπως δράκους, μοτοσυκλέτες cyberpunk, και σκουλήκια της άμμου τύπου Dune. Επίσης, παρουσιάζεται μια νέα λειτουργία, τα Side Stories. Αυτές είναι μικρές, ανεξάρτητες περιπέτειες κρυμμένες μέσα στα κύρια επίπεδα της ιστορίας. Οι παίκτες μπορούν, για παράδειγμα, να κάνουν σερφ σε ψάρια ή να κατεβούν απότομες πλαγιές με snowboard κατά τη διάρκεια μαχών. Αυτές οι προσθήκες υπόσχονται ατέλειωτη συνεργατική δράση.

    Το Split Fiction θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου για PS5, Xbox Series X/S και PC (Steam και Epic Games Store). Το παιχνίδι υποστηρίζει crossplay και θα επιτρέπει στους κατόχους του να καλέσουν φίλους να παίξουν δωρεάν μαζί τους σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

    Δείτε, στη συνέχεια, το trailer:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles