24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Spotify: Lyrics σε πραγματικό χρόνο σε όλες τις χώρες

    To Spotify ανακοίνωσε ότι πλέον διαθέτει το χαρακτηριστικό των lyrics σε πραγματικό χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι σε επιλεγμένες χώρες, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Οι στίχοι παρέχονται από τη Musixmatch, που προσφέρει lyrics για περισσότερους από 8 εκατ. τίτλους τραγουδιών σε κάθε πλατφόρμα όπου το Spotify διαθέτει εφαρμογή.

    Αυτό περιλαμβάνει iOS, Android, υπολογιστές, κονσόλες και smart TVs. Το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο και σε αυτούς που χρησιμοποιούν το Spotify δωρεάν και στους premium συνδρομητές. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Στο κινητό, ο χρήστης πατά το “Now Playing View” του τραγουδιού. Στη συνέχεια, κάνει swipe up από το κάτω μέρος της οθόνης για να δει τους στίχους σε πραγματικό χρόνο.

    Εκτός από το γεγονός ότι ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί τους στίχους ακούγοντας μουσική, υπάρχει και η δυνατότητα να μοιράζεται τα lyrics στα social media. Σύμφωνα με το Spotify, αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για την πλειοψηφία των τραγουδιών που περιέχονται στη βιβλιοθήκη του.

    Διαβάστε επίσης: Harry Potter: Έρχεται Reunion των πρωταγωνιστών – Δεν θα παρευρεθεί η J.K.Rowling (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles