20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    SpotyPal Review: «Το Bluetooth Tracker που θα γίνει ο κάλυτερος σας… φίλος»!

    Πόσες και πόσες φορές έχετε ξεχάσει ένα αντικείμενο στο σπίτι είτε από αφηρημάδα είτε από υπερβολικό άγχος… Σκεφτείτε πόσες φορές μάλιστα, χρειάστηκε να ξοδέψετε υπερπολύτιμο χρόνο, καθώς αναγκαστήκατε να γυρίσετε πίσω, νομίζοντας ότι κάτι ξεχάσατε (όπως για παράδειγμα τα κλειδιά ή το πορτοφόλι σας)! To χειρότερο από όλα είναι ότι μέχρι να βρείτε το αντικείμενο που ψάχνετε, σας κυριεύει ο φόβος της απώλειας, εκτινάσσοντας τα επίπεδα του άγχους σας στα ύψη. Όλα είναι ανθρώπινα ακόμη και η υπερβολική… αφηρημάδα, όμως η υψηλή τεχνολογία του Spotypal, θα σας κάνει πλέον να μην έχετε το παραμικρό άγχος όταν βγαίνετε από το σπίτι, καθώς πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο κι εξελιγμένο Bluetooth tracker, το οποίο (πιστέψτε μας) θα κάνει την καθημερινότητά σας απείρως πιο εύκολη!

    Μικροσκοπικό και γοητευτικά απλό!

    Το μικροσκοπικό σε διαστάσεις και πανάλαφρο Bluetooth tracker Spotypal, μπορεί εύκολα να προσαρτηθεί σε οποιοδήποτε αντικείμενο, είτε πρόκειται για το πορτοφόλι, τα κλειδιά, την τσάντα, την βαλιτσα ή την φωτογραφική σας κάμερα (περιλαμβάνεται ειδικό strap στη συσκευασία). Μάλιστα, μπορείτε πολύ εύκολα να το τοποθετήσετε στο ποδήλατο ή στο ηλεκτρικό σας πατίνι, ακόμη και στο κατοικίδιο σας! To concept πίσω από τη συγκεκριμένη συσκευή είναι απλό, καθώς χρησιμοποιώντας geolocation και εξελιγμένες tracking τεχνολογίες, εκπέμπει ένα σήμα που προσδιορίζει τη θέση οποιουδήποτε αντικειμένου.

    Όλη η γοητεία του βέβαια έγκειται στην μοναδική απλότητά του, καθώς μπορείτε πολύ εύκολα να κατεβάσετε την ομώνυμη εφαρμογή από το Google Play ή το App Store και αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Bluetooth και Location στο κινητό σας, το μόνο που απομένει είναι απλώς να προχωρήσετε στη διασύνδεση ανάμεσα στο smartphone και το Spotypal. Η διαδικασία όπως θα διαπιστώσετε και εσείς αποτελεί… «παιχνιδάκι» και δεν χρειάζεται κάποιος να είναι tech expert για να την ολοκληρώσει, καθώς εσείς απλώς δημιουργείτε το account σας και το εύχρηστο User Interface της εφαρμογής «φροντίζει» για όλα τα υπόλοιπα!

    Εξελιγμένες λειτουργίες

    To Spotypal, σας παρέχει μια σειρά από λειτουργίες που είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσουν. Το πρώτο (και κυριότερο) feature του αφορά στην εύρεση ενός «χαμένου» αντικειμένου. Μόλις διαισθανθείτε ότι σας λείπει ένα αντικείμενο δεν έχετε παρά να πατήσετε στην εφαρμογή την επιλογή “Call” και αμέσως θα ακούσετε τον διακριτό δυνατό ήχο του tracker μαζί με το χαρακτηριστικό φως που πηγάζει από το LED του. Μάλιστα, εάν δεν το ακούσετε και καταλάβετε ότι δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον χάρτη για να βρείτε την ακριβή τοποθεσία του. Eεάν τώρα έχετε χάσει το smartphone σας και ψάχνετε (πολλές φορές μάταια) να το βρείτε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε το κινητό σας τηλέφωνο ακόμη και εάν το έχετε στο αθόρυβο! 

    Και οι εξελιγμένες δυνατότητες του Spotypal δεν σταματούν εδώ, καθώς δύναται να λειτουργήσει ως SOS συσκευή εκτάκτου ανάγκης! Σε περίπτωση οποιουδήποτε κινδύνου ή απειλής μπορείτε να πιέσετε το κουμπί στη συσκευή και εκείνη θα αναλάβει να ενημερώσει τους χρήστες που έχετε ορίσει από το app, για την ακριβή σας θέση. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε την τελευταία τοποθεσία ενός αντικείμενου πάνω στον διαδραστικό χάρτη, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να το ρυθμίσετε έτσι ώστε να σας ειδοποιεί όταν τυχαία αφήνετε τα αντικείμενα ή το τηλέφωνο σας πίσω, αλλά και να δημιουργήσετε λίστες To Do για ακόμη μεγαλύτερη οργάνωση στην καθημερινότητα σας. Τέλος, η εφαρμογή επιτρέπει το share μίας συσκευής Spotypal, έτσι ώστε να την διαχειρίζονται πολλαπλοί χρήστες, ενώ μπορείτε ακόμη να το ρυθμίσετε ώστε να εκτελεί ακόμη και χρέη… ξυπνητηριού!

    Απλώς… Must-have!

    Το Spotypal λειτουργεί με μπαταρία τύπου CR2032 (όπως του ρολογιού χεριού δηλαδή), η οποία είναι οικονομική και αντικαθίσταται με ιδιαίτερη ευκολία, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι φέρει splash proof προστασία. Χωρίς αμφιβολία, το Spotypal είναι… «σωτήριο», καθώς πρόκειται για ένα unique gadget, το οποίο θα διώξει τον εκνευρισμό και τo άγχος της απώλειας αντικειμένων μια και καλή από τη ζωή σας! Από τη στιγμή μάλιστα που στοιχίζει μόλις 29 ευρώ (εάν πετύχετε ειδικές οικονομικές προσφορές θα το βρείτε ακόμη πιο φθηνά), τότε είναι απλώς… must-have! 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles