15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Square Enix: Πούλησε το Tomb Raider για να επενδύσει στο Blockchain

    Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει αρκετές ανακατατάξεις στη βιομηχανία του gaming, αφού αρκετές είναι η αγοραπωλησίες που έρχονται να αλλάξουν τη «σκακιέρα» διαμορφώνοντας ένα νέο σκηνικό. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ακόμα μια σχετική είδηση, που αφορά αυτή τη φορά την Square Enix.

    Η εταιρεία πούλησε 3 στούντιο, την Crystal Dynamics, την Eidos-Montréal και την Square Enix Montréal, στην Embracer έναντι του ποσού των 300 εκατ. δολαρίων, όπως και θρυλικούς τίτλους που έχουν αφήσει εποχή (Tomb Raider, Deus Ex, Thief και Legacy of Kain).

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Square Enix, η συμφωνία αυτή και τα χρήματα που τη συνοδεύουν, θα της δώσουν τη δυνατότητα να ξεκινήσει νέες δραστηριότητες που σχετίζονται με το blockchain και την AI.

    Διαβάστε επίσης:

    O αγαπημένος Σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς “λιώνει” με το Gran Turismo 7 σε απολαυστικό video!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles