17.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Squid Game: Πιθανό το μέλλον της σειράς να περιλαμβάνει το Leonardo DiCaprio

    Το Squid Game αποτελεί μια σειρά φαινόμενο που έκανε μεγάλη εντύπωση πέρσι, με αποτέλεσμα εκατομμύρια τηλεθεατές να αναμένουν με ανυπομονησία τη δεύτερη σεζόν που θα γυριστεί το 2023 και λογικά θα βγει στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

    Στην κορεάτικη σειρά του Hwang Dong-hyuk έχουμε δει πολλά μέχρι στιγμής, δεν αποκλείεται όμως στο μέλλον να δούμε και ηχηρά όνομα του Hollywood, όπως αυτό του Leonardo DiCaprio.

    Πιο αναλυτικά, ο γνωστός ηθοποιός είναι πιθανό να κληθεί να μπει στο cast του βραβευμένου με Emmy Squid Game σε μελλοντική κύκλο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Dong-hyuk, όταν ρωτήθηκε αν θα δούμε κάποιον celebrity στη 2η σεζόν.

    Ο σκηνοθέτης ανέφερε ότι: «Δε θα υπάρχει κάποιος γνωστός ηθοποιός από το Hollywood στη 2η σεζόν. Δεν είναι στο πλάνο, γιατί ο κύκλος θα διαδραματιστεί στην Κορέα. Ίσως στην 3η σεζόν. Ο Leonardo DiCaprio έχει αναφέρει ότι είναι μεγάλος fan του Squid Game, αν μας δοθεί η δυνατότητα, θα τον ρωτήσουμε αν θέλει να πάρει μέρος στα παιχνίδια”. Σίγουρα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το DiCaprio να μπαίνει στο cast και να συμμετέχει στα “Παιχνίδια του Καλαμαριού”. Αναμένουμε εξελίξεις!

    Διαβάστε επίσης:

    Oι σειρές των HBO και Disney+ που σάρωσαν τα βραβεία Emmy στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles