16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Στα $500 εκατομμύρια υπολογίζεται το κόστος της prequel σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

    Σύμφωνα με ένα εσωτερικό έγγραφο της Amazon, το κόστος της prequel σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα εκτοξευθεί στα 500 εκατομμύρια δολάρια. Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο, η Amazon είχε αναφέρει ότι ετοιμάζει ένα prequel με αρκετές season που θα βασίζεται στη σειρά των βιβλίων και των blockbuster ταινιών που προήλθαν από αυτά. Πηγές προσκείμενες στο χώρο εκτιμούν ότι το κόστος των δικαιωμάτων θα φθάσει τα 250 εκατομμύρια δολάρια.

    Lord of the Rings

    Από την πλευρά της η Amazon θα δαπανήσει άλλα 250 εκατομμύρια στην παραγωγή και στην εμπορική προώθηση της σειράς, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό κόστος κοντά στα 500 εκατομμύρια δολάρια. Χρήματα, πολύ περισσότερα από αυτά που δαπανήθηκαν για την παραγωγή της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ο λόγος που η Amazon θέλει να δημιουργήσει original TV series, είναι ότι αυτές φέρνουν νέους θεατές στην υπηρεσία της, οι οποίοι καλούνται να δαπανήσουν $99 για ετήσια Prime συνδρομή, με στοιχεία της Amazon να δείχνουν ότι αυτοί οι θεατές, ξοδεύουν περισσότερα, πολλά περισσότερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο ίδιος ο Jeff Bezos, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου το 2016, είχε αναφέρει ότι το Prime Video βοηθάει στην ανανέωση συνδρομών Prime, που προσφέρει video streaming, γρηγορότερο shipping και πώληση περισσότερων προϊόντων.

    Οι παραγωγοί της σειράς, έχουν την ελπίδα να αποτελέσει μια επιτυχία ανάλογη με το Game Of Thrones, το οποίο ξεκίνησε ως ένα πολύ μεγάλο οικονομικό ρίσκο για το HBO, πριν αποτελέσει από τις πιο δημοφιλείς σειρές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles