17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στα «χωράφια» του YouTube το TikTok – Νέα λειτουργία επιτρέπει 20λεπτα videos για δημιουργούς

    Μια νέα λειτουργία, που ονομάζεται “Series” ενσωματώνεται στη γνώστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok, η οποία θα επιτρέπει στους δημιουργούς να αναρτούν περιεχόμενο πίσω από ένα paywall, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας.

    Το νέο χαρακτηριστικό αποτελεί έναν ακόμη τρόπο για να κερδίζουν χρήματα οι δημιουργοί, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Μέχρι στιγμής, το Series είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένους χρήστες, κάτι το οποίο αναμένεται να αλλάξει στο προσεχές διάστημα.

    Το Series επιτρέπει στους δημιουργούς να δημοσιεύουν συλλογές premium περιεχομένου, τις οποίες πρέπει να αγοράσουν οι followers τους για να έχουν πρόσβαση. Μια τέτοια συλλογή μπορεί να περιλαμβάνει έως και 80 videos, διάρκειας έως 20 λεπτών το καθένα. Τα videos στο TikTok μπορούν προς το παρόν να έχουν διάρκεια έως και 10 λεπτά, οπότε η διευρυμένη διάρκεια που εντάσσεται στο εξής, δίνει στους δημιουργούς περισσότερο χρόνο και ευελιξία, σε κατηγορίες όπως η μαγειρική, τα θέματα ομορφιάς, το εκπαιδευτικό περιεχόμενο, τα κωμικά σκετς και πολλά άλλα. Η αλλαγή σηματοδοτεί έναν ακόμη τρόπο με τον οποίο το TikTok εισέρχεται περαιτέρω στα «χωράφια» του YouTube.

    Διαβάστε επίσης:

    Απροσδόκητη αλλαγή! Facebook και Messenger ξανά μια εφαρμογή (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles