16 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Στα σκαριά νέα ταινία X-Men από τη Marvel Studios

    Η Marvel Studios άρχισε επιτέλους να συναντάται με τους σεναριογράφους, προκειμένου να συζητήσει την πορεία του επερχόμενου reboot του X-Men. Παρόλα αυτά, η τελική απόφαση δεν αναμένεται να ληφθεί πριν από τις αρχές του επόμενου έτους. Ο Kevin Feige και η παρέα του δε φαίνεται να βιάζονται να επαναφέρουν τους δημοφιλείς χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη. Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, μετά τις αποτυχίες της 20th Century Fox όπως το Dark Phoenix και το The New Mutants. Επιπλέον, υπάρχει ένας μεταλλαγμένος που αναμένεται τώρα να είναι στην πρώτη γραμμή του Multiverse Saga.

    Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, το Deadpool 3 θα αφήσει το Wolverine του Hugh Jackman αποκλεισμένο στην Earth-616, καθιστώντας το χαρακτήρα βασικό μέρος των Avengers: The Kang Dynasty και Avengers: Secret Wars. Ωστόσο, ο νέος Wolverine – ο οποίος μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε αυτό το threequel – φέρεται να μην είναι μέρος της αρχικής σειράς X-Men. 

    Σημειώνεται ότι οι αρχικές ταινίες X-Men επικρίθηκαν αρκετές φορές επειδή έδωσαν σε όλους τους ήρωες -εκτός από τον Wolverine- δευτερεύοντα. Φαίνεται ότι η Marvel Studios θέλει να δημιουργήσει άλλους μεταλλαγμένους πριν ρίξει τον Logan στο… μείγμα, μια τολμηρή κίνηση δεδομένης της δημοτικότητάς του.

    Διαβάστε επίσης:

    Blue Beetle: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη σόλο κινηματογραφική μεταφορά του λατίνου υπερήρωα της DC

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles