17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Στα ύψη τα streams του “Love Is a Long Road” – Εξωπραγματική αύξηση μετά την κυκλοφορία του πρώτου GTA 6 trailer

    Πριν από μερικά 24ωρα το ίντερνετ πήρε «φωτιά»! Ο λόγος δεν είναι άλλος από την άφιξη του πολυαναμενόμενου πρώτου trailer του Grand Theft Auto 6, που η Rockstar Games μοιράστηκε με τους fans. Κι ενώ, λίγο πολύ, περιμέναμε ότι το video θα σπάσει αρκετά ρεκόρ, όσον αφορά τα views στο YouTube, αυτό που ήρθε απρόσμενα είναι αυτό που συνέβη με το τραγούδι του Tom Petty “Love Is a Long Road”, που «ντύνει» μουσικά το clip.

    Για να μιλήσουμε πιο αναλυτικά, από τη στιγμή που το trailer του GTA 6 βγήκε στον “αέρα”, το εν λόγω τραγούδι σημείωσε μια εξωπραγματική εκτόξευση της δημοτικότητάς του στο Spotify. Η αύξηση στα streams ήταν της τάξεως του 36,979%, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και στις 6 Δεκεμβρίου απαριθμούσε 11 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Spotify.

    To “Love Is a Long Road” κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1989 και συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ Full Moon Fever, μαζί με γνωστά hits όπως τα “Free Fallin’,” “I Won’t Back Down” και “Runnin’ Down a Dream”. Ο Tom Petty απεβίωσε το 2017 και δεν ήταν αυτή η πρώτη φορά που ένα τραγούδι του συνδέθηκε με το «παραλήρημα» που συνοδεύει το GTA. Όσοι έχετε παίξει το San Andreas του 2004, θα θυμάστε ότι το τραγούδι “Runnin’ Down A Dream” συμπεριλαμβανόταν στον κλασικό rock ραδιοφωνικό σταθμό K-DST.

    Διαβάστε επίσης:

    Απανωτές εκρήξεις προκαλεί το GTA 6! Σαρώνει στο YouTube και σπάει το ρεκόρ Guinness

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles