13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Stalingrad: Ο ρώσος “Στρατιώτης Ράιαν” κάνει θραύση στην… Κίνα

    Είστε έτοιμοι για την ρωσική εκδοχή του Στρατιώτη Ράιαν; Εντάξει μπορεί και να μην το έκανε συνειδητά ο σκηνοθέτης Fedor Bondarchuk ωστόσο η ταινία του Stalingrad θυμίζει κάτι από το φιλμ του Steven Spielberg. Μιλάμε για την πρώτη μεγάλου budget ρωσική παραγωγή που είναι γυρισμένη με τεχνολογία 3D, και που φυσικά αναφέρεται στη μεγαλύτερη μάχη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, που έγινε στη γνωστή πόλη, εκεί όπου οι ρωσικές δυνάμεις σταμάτησαν την Ναζιστική επέλαση μετά από δραματικές μάχες που κράτησαν έξι μήνες.

    stalingrad-original

    Το φιλμ που κάνει θραύση στη χώρα του, μετρώντας ήδη 47.7 εκ. δολ., πλέον κάνει εξαιρετική πορεία και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Κίνα, όπου μέσα σε τέσσερις μέρες συγκέντρωσε 8.3 εκ. δολάρια, κάτι που το καθιστά όχι μόνο τη μεγαλύτερη σε έσοδα ρωσική παραγωγή που προβάλλεται στην περιοχή, αλλά και τη μη κινεζική και μη αμερικάνικη ταινία με το καλύτερο ξεκίνημα στη χώρα.
    Το φιλμ, που πέρα από τους αναμενόμενους ηρωισμούς του Κόκκινου Στρατού, ξεδιπλώνει και μία επική ιστορία αγάπης, είναι η υποψηφιότητα της Ρωσίας για την κατηγορία της Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας στα Όσκαρ. 

    https://www.youtube.com/watch?v=_Da3EgZUA0Y

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles