15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    STALKER 2: Heart of Chornobyl: Ένα οικείο πρόσωπο αποκαλύπτεται στο νέο trailer

    Η κυκλοφορία του STALKER 2: Heart of Chornobyl πλησιάζει και στο τελευταίο PC Gaming Show, το GSC Game World παρουσίασε ένα νέο story trailer για το πολυαναμενόμενο video game.

    Τα καλά νέα είναι ότι το trailer επικεντρώνεται στον Strider, έναν βασικό χαρακτήρα από το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς, STALKER: Call of Pripyat. Παράλληλα, υπάρχουν στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι δεν πρόκειται για narrative reboot. Αυτό το video game θα συνεχίσει την ιστορία από εκεί που την άφησαν τα προηγούμενα παιχνίδια, οπότε βεβαιωθείτε ότι οι γνώσεις σας για το STALKER είναι επαρκείς πριν ξεκινήσετε.

    Μπορείτε να δείτε το νέο trailer του STALKER 2: Heart of Chornobyl, παρακάτω.

    Επιπλέον, ο director του STALKER 2 και CEO της GSC Game World, Yevhen Grygorovych, έκανε μια δήλωση, ευχαριστώντας το PC Gaming Show για την ανακήρυξη του παιχνιδιού του ως του πιο αναμενόμενου επερχόμενου τίτλου για PC. Αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση στην πατρίδα του, την Ουκρανία, λέγοντας ότι το STALKER 2 αποτελεί πλέον ένα «εθνικό έργο» που καταδεικνύει «το άθραυστο πνεύμα της Ουκρανίας».

    Διαβάστε επίσης:

    Διαρροή: Το Diablo 4 θα αποκτήσει DLC που κοστίζει 100 δολάρια (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles