20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει το Star Trek Into Darkness… και το είδε

    Η ιστορία του Daniel Craft, ενός fan του Star Trek που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο καρκίνου του ήπατος, κυκλοφορεί στο Reddit εδώ και δύο εβδομάδες. Ο Craft, φανατικός κινηματογραφόφιλος και συνιδρυτής ενός φεστιβάλ κινηματογράφου, διαγνώστηκε πρόσφατα και η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεψε να δει το Pre-Screening του Star Trek Into Darkness, το 9λεπτο preview της ταινίας που παίχτηκε πριν την προβολή του The Hobbit.

    Έτσι, οι φίλοι του Craft, άρχισαν να δημοσιοποιούν το θέμα στο Reddit, μήπως κι έτσι κατόρθωναν να βρουν τρόπο να δει ο φίλος τους το 9λεπτο preview ή, ακόμα καλύτερα, ολόκληρο το φιλμ που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους την 17η Μαϊου.

    Σύντομα, η σύζυγος του Craft έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον παραγωγό της ταινίας Damon Lindelof και τον σκηνοθέτη J. J. Abrams λέγοντάς της πως θα μείνουν σε επαφή. Ένας από τους παραγωγούς, παρέδωσε ένα DVD με μία μερικώς μονταρισμένη κόπια όλης της ταινίας και ο Craft το παρακολούθησε με την υπόσχεση ότι δεν θα διέθετε τίποτα στη δημοσιότητα.

    Οι φίλοι του Craft έγραψαν πως ο φαν πέρασε απίθανα και χάρηκε τόσο που ξέχασε για μερικές ώρες την κατάστασή του. Λίγες μέρες μετά, ο Craft ξεψύχησε παρουσία των της συζύγου του και του αδελφού του.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles