17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Star Trek: νέα τηλεοπτική σειρά βρίσκεται στα σκαριά που εξιστορεί τις περιπέτειες του Discovery!

    Επιτέλους, έχουμε νέες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη και πολυαναμενόμενη, για κάποιους, σειρά “Star Trek: Discovery” από τον παραγωγό της σειράς Bryan Fuller (Hannibal, American Gods), ο οποίος δήλωσε ότι μια γυναικεία παρουσία στο διαστημόπλοιο αναλαμβάνει τον κλασικό ρόλου του “Number One,”. Ο Fuller είπε επίσης ότι η πρώτη ώρα των 13 επεισοδίων έχει γραφτεί από τον ίδιο και τον Alex Kurtzman, ενώ η δεύτερη ώρα αναμένεται να ολοκληρωθεί από τον Nicholas Meyer (Star Trek II: The Wrath of Khan, Star Trek IV: The Voyage Home, Star Trek VI: The Undiscovered Country). Η σειρά θα λάβει χώρα κατά την διάρκεια του χρονοδιαγράμματος του Prime (William Shatner) και όχι του Kelvin (Chris Pine) για να αποφύγουν τυχόν “συγκρούσεις” με μελλοντικές ταινίες.

    sdfsdf

    Ο Fuller είχε ανακοινώσει πρόσφατα ότι το “Star Trek: Discovery”, το οποίο θα προβληθεί από το δορυφορικό κανάλι CBS τον Ιανουάριο του 2017, θα περιλαμβάνει μια γυναικεία ανθρώπινη παρουσία στην αρχηγεία μαζί με έναν άντρα, αλλά και ρομπότ σε διάφορες θέσεις.

    Η πρώτη σεζόν της σειράς “Star Trek: Discovery” θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια, όπου το κάθε επεισόδιο θα είναι ένα κεφάλαιο με αρχή, μέση και τέλος.  Το “Star Trek: Discovery” διαδραματίζεται 10 χρόνια περίπου πριν τις αποστολές του Captain Kirk, ενώ ίσως να δούμε κάποιους κλασικούς χαρακτήρες να εμφανίζονται σε κάποια μορφή…

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles