20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Star Trek: Picard: Αντιμέτωπο με παλιές και νέες απειλές το cast (trailer)

    Η Paramount έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την τελευταία σεζόν του Star Trek: Picard. Μετά από τα teasers που είδαμε το προηγούμενο διάστημα, τα οποία «έπαιζαν» κυρίως με τη νοσταλγία και το αρχικό cast που επέστρεψε στο Franchise, το νέο video επιτέλους δίνει μια γεύση από την ιστορία της τρίτης σεζόν. Κρίνοντας από το clip,το Picard θα καταλήξει σε κάποια ανατροπή.

    Το trailer ανοίγει με το Starfleet να αντιμετωπίζει μια ολοκαίνουρια απειλή, που ονομάζεται Shrike. Ακολουθεί μια σειρά από αστείες σκηνές, στις οποίες ο Admiral Jean-Luc Picard στρατολογεί τους παλιούς του φίλους -κάποιοι από αυτούς δεν είναι πρόθυμοι- για να αντιμετωπίσουν μια εχθρό, την οποία υποδύεται η Amanda Plummer. Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει για το θεατή να βλέπει το πως άλλαξαν χαρακτήρες, όπως ο Worf, στο πέρασμα των χρόνων.

    Η τελευταία σεζόν του Picard θα είναι διαθέσιμη για streaming στις 16 Φεβρουαρίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Wednesday: Αποκαλύφθηκε το επίσημο trailer για τη νέα σειρά του Tim Burton

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles