23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Star Trek: Picard (Season 3): Επιστρέφει το cast του «The Next Generation»

    Το Star Trek: Picard επιστρέφει προσεχώς με την 3η σεζόν και η Paramount έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer. Κι ενώ ήδη γνωρίζαμε ότι στην τελευταία περιπέτεια θα έχουμε επανένωση του Patrick Stewart με το cast του «The Next Generation», είναι ενδιαφέρον να δούμε μερικούς γνώριμους χαρακτήρες μετά από καιρό.

    Το video του ενός λεπτού, που η Paramount παρουσίασε στη διάρκεια του San Diego Comic-Con, παρουσιάζει μέλη του cast όπως οι LeVar Burton, Gates McFadden και Michael Dorn. Δεν είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που είδαμε τον Απρίλιο, ωστόσο έχουμε την ευκαιρία να δούμε το πλήρωμα της USS Enterprise με τις νέες τους στολές.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:


    Αυτά δεν ήταν τα μόνα νέα από το «μέτωπο» του Star Trek. H Paramount ανακοίνωσε επίσης ότι η 2η σεζόν του Strange New Worlds θα περιλαμβάνει ένα επεισόδιο με το Lower Decks, το οποίο θα σκηνοθετήσεις ο Jonathan Frakes.

    Διαβάστε επίσης:

    Lord of the Rings: The Rings of Power – Έσκασε νέο ΕΠΙΚΟ trailer (SDCC)!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles