18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars 1313: δεν είναι συνθηματικό, είναι το νέο παιχνίδι της Lucas Arts

    Η E3 είναι αν μη τι άλλο, ένα μέρος για εκπλήξεις, και μία από αυτές είναι το νέο παιχνίδι της Lucas Arts, το Star Wars 1313. Δεν ξέρουμε αν όντως θα κυκλοφορήσει με αυτή την ονομασία ή αν αυτό είναι απλά το εργοστασιακό του όνομα. Επίσης δεν είναι γνωστό πότε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει. Αυτά που ξέρουμε είναι ότι αυτή τη φορά δεν θα ελέγχετε κάποιον Jedi με φωτόσπαθα και τη Δύναμη στο πλευρό του.

    Αντίθετα, θα ελέγχετε έναν κυνηγό επικηρυγμένων, με διάφορα gadgets, πιστόλια λέιζερ, και με άλλα εξωτικά όπλα, όλα από τα οποία όμως θα έχουν σκανδάλη. Ο σκοπός σας θα είναι να αποκαλύψετε μία εγκληματική συνωμοσία στον υπόκοσμο του Coruscant, τον πλανήτη πρωτεύουσα του… μακρινού γαλαξία. Ένα ακόμα στοιχείο που δεν βλέπουμε συνήθως στα παιχνίδια Star Wars, αλλά θα υπάρχει στο 1313, είναι η μάχη με τη χρήση σημείων κάλυψης, όπως στο Mass Effect και στο Gears Of War.

    Στο παιχνίδι θα επιδοθείτε τόσο σε έντονες και γρήγορες μάχες, όσο και σε platforming, το οποίο σίγουρα θα είναι πιο ενδιαφέρον χωρίς Force powers. Στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, η Lucas Arts συνεργάζεται και με όλα τα συνεργεία της Lucas Film, που έχουν ασχοληθεί με την παραγωγή των ταινιών. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στην E3 κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

    Πηγή : GameSpot

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles