18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars AR Headset ετοιμάζουν Lenovo και Disney!

    Mία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής «γιορτής» των fans της Disney, D23 Expo, έχει να κάνει με την ανακοίνωση ότι Lenovo και η Disney εργάζονται από κοινού πάνω στην ανάπτυξη ενός Augmented Reality Star Wars headset!

    Star Wars AR Headset

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το εν λόγω AR headset θα υποστηρίζει μία σειρά από νέα exclusive Star Wars games και για να λειτουργήσει θα απαιτείται η χρήση smartphone όπως με το Samsung Gear VR. Όπως έγινε γνωστό το πρώτο game που θα κυκλοφορήσει για το εν λόγω headset θα είναι το Star Wars Jedi Challenges και μάλιστα οι gamers θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ειδικά κατασκευασμένο motion controller που θα μοιάζε με lightsaber. Εκτός από το Jedi Challenges, η Disney έχει στα σκαριά και το AR-based HoloChess, το γνωστό και αγαπημένο σκάκι που παίζουν οι πρωταγωνιστές των αγαπημένων ταινιών όταν βρίσκονται πάνω στο Millennium Falcon.

    Star Wars AR Headset2

    Αν και η Disney δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το πότε το προαναφερθέν AR headset θα είναι έτοιμο και πόσο θα στοιχίζει, παρόλα αυτά κάτι μας λέει ότι θα το«τιμήσουν» αρκετοί fans!

    Δείτε και το σύντομο teaser για να πωρωθείτε λιγάκι παραπάνω…

    https://www.youtube.com/watch?v=KDC7uAkWv_M

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles