22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Star Wars Jedi: Survivor: Γνώριμα πρόσωπα επιστρέφουν στο νέο story trailer

    Το τελευταίο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Respawn για το επερχόμενο Star Wars Jedi: Survivor, επαναφέρει μερικούς παλιούς φίλους του βασικού χαρακτήρα Cal Kestis. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται η Merrin και ο Greez Ditzus και μερικοί νέοι συνεργάτες, αρκετά ικανοί ώστε να ταξιδέψουν στην καρδιά της Αυτοκρατορίας, διατηρώντας ό, τι έχει απομείνει από το Τάγμα των Jedi.

    Το τελευταίο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Respawn για το επερχόμενο Star Wars Jedi: Survivor, επαναφέρει μερικούς παλιούς φίλους του βασικού χαρακτήρα Cal Kestis. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι Merrin και Greez Ditzus και μερικοί νέοι συνεργάτες, αρκετά ικανοί ώστε να ταξιδέψουν στην καρδιά της Αυτοκρατορίας, διατηρώντας ό, τι έχει απομείνει από το Τάγμα των Jedi.

    Παράλληλα, μπορούμε να πάρουμε και μια γεύση από το gameplay, αφού στο video παρουσιάζονται combos και attacks που οι παίκτες μπορούν να εφαρμόσουν, ανάμεσα στους γρίφους που καλούνται να λύσουν και τα μεγάλα γεγονότα για τα οποία ο προκάτοχος του Survivor, το Star Wars Jedi: Fallen Order του 2019, ήταν γνωστός και εκτιμήθηκε.

    Για να ανακεφαλαιώσουμε, το πρώτο παιχνίδι λάμβανε χώρα πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας του 2005 Revenge of the Sith. Ο Kestis, πρώην Padawan προσπαθεί να κρύψει το παρελθόν από τους μοχθηρούς πράκτορες του Αυτοκράτορα, αποφασισμένος να εξαφανίσει όλους τους Jedi. Οι Merrin και Greez είναι εξέχοντες χαρακτήρες σε αυτή την περιπέτεια.

    Το Star Wars Jedi: Survivor αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου σε PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles