15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Starfan feat. Santa Claus – Χαρίστε ένα παραμυθένιο δώρο στους δικούς σας αγαπημένους

    Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, η γιορτή της χαράς, τα Χριστούγεννα, σχεδόν έφτασαν και εσείς ακόμα αναζητάτε τι δώρο θα κάνετε στους αγαπημένους σας; Δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο! Το Starfan.gr, η νέα ελληνική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz, για να μεταδώσουν το δικό σας μήνυμα, έχει την απόλυτη πρόταση που θα απογειώσει την εορταστική εμπειρία των δικών σας προσώπων.

    Το Starfan.gr φέρνει πιο κοντά τον Άγιο Βασίλη, τον μύθο των Χριστουγέννων και σας δίνει την δυνατότητα να ευχηθείτε στους αγαπημένους σας μέσα από ένα προσωποποιημένο, μοναδικό βίντεο ευχών.

    Στολίδια, φωτάκια, δώρα, μελομακάρονα, ευχές, Άγιος Βασίλης. Με μία λέξη: Χριστούγεννα. Είναι η γιορτή που μικροί και μεγάλοι κάθε χρόνο περιμένουν με ανυπομονησία. Έφτασε η στιγμή που οι δρόμοι στολίζονται με γιορτινά λαμπάκια και που χριστουγεννιάτικα τραγούδια ηχούν σε κάθε γωνία της πόλης.

    Οι άνθρωποι «φοράνε» τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα, ανταλλάσσουν αγκαλιές, ευχές και δώρα, και ο αγαπημένος ήρωας, κατεβαίνει από την καμινάδα και χαρίζει σε όλους τα δώρα που λαχταρούν.

    Αυτά τα Χριστούγεννα, το Starfan.gr, σας δίνει την πιο πρωτότυπη ιδέα δώρου που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη. Από την 1η έως τις 23 Δεκεμβρίου, η πλατφόρμα φιλοξενεί τον Άγιο Βασίλη και σας επιτρέπει να στείλετε την ευχή σας σε όλα τα παιδιά που επιμένουν να πιστεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων.

    Μπείτε στο Starfan.gr, γράψτε το μήνυμα σας στον Άγιο Βασίλη και χαρίστε αμέτρητα χαμόγελα στους μικρούς αυτού του κόσμου που συνεχίζουν να ονειρεύονται. Μέσα σε λίγες ημέρες, θα μπορέσετε να μοιραστείτε το δικό σας αποκλειστικό βίντεο, με τη φωνή του πιο αγαπημένου ήρωα που γεμίζει τα παιδιά με προσμονή και αισιοδοξία. Το κόστος για να αποκτήσετε το δικό σας βίντεο είναι 10 Ευρώ.

    Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία παραμένει ζωντανή, όσο την μοιραζόμαστε, με ανθρώπους που αγαπάμε, όπως λέει και ο αγαπημένος μας Άγιος. Σε αυτές τις γιορτές, στείλτε ευχές και μηνύματα αγάπης, μέσω του πιο διαχρονικού πρωταγωνιστή των Χριστουγέννων, και ετοιμαστείτε να χαρίσετε το πιο παραμυθένιο δώρο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles