16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Starfield: Fans ζητούν από τη Bethesda tribute για παίκτη που έφυγε από τη ζωή

    Το Starfield αποτελεί έναν τίτλο που οι fans του διαστήματος και των RPG περιμένουν με αγωνία εδώ και καιρό. Δυστυχώς, κάποιοι gamers δε θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της Bethesda, όπως συνέβει στην περίπτωση του Alex Hay.

    Πριν από δύο περίπου μήνες, ο 35χρονος Hay προχώρησε σε μια ανάρτηση που εξέφραζε την απογοήτευσή του για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Starfield, αποκαλύπτοντας ότι σταμάτησε τις θεραπείες για τον καρκίνο του πνεύμονα και ήταν απίθανο να αντέξει μέχρι το Σεπτέμβριο. Ο gamer ανέμενε τον τίτλο για χρόνια, ελπίζοντας ότι θα έχει την τύχη να βιώσει αυτή την εμπειρία πριν φύγει από τη ζωή. Μόλις όμως ανακοινώθηκε η ημερομηνία, ευχήθηκε στους άλλους παίκτες να απολαύσουν το Starfield για λογαριασμό του και λίγο αργότερα έσβησε, νικημένος από την ασθένεια.

    Το αποτέλεσμα ήταν η κοινότητα του Starfield να ζητά τώρα από τη Bethesda να δημιουργήσει ένα in-game tribute για το Hay. Αυτή την περίοδο τρέχει στο Twitter η καμπάνια με το hashtag #AlexInStarfield, ενώ η εταιρεία έχει ενημερωθεί ήδη για το συμβάν και αναμένεται να κάνει κάτι γι’ αυτό.

    Με το Starfield να απέχει μόλις λίγους μήνες από την κυκλοφορία, είναι αμφίβολο αν η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού θα μπορούσε να περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα στον Hay. Ακόμη και οι μικρότερες προσθήκες σε ένα AAA open-world RPG χρειάζονται χρόνο για να εφαρμοστούν. Δεδομένης της κατάστασης, είναι πιθανότερο ότι ο προγραμματιστής θα προσθέσει ένα αφιέρωμα στον Hay σε μια μελλοντική ενημέρωση του παιχνιδιού, όμως θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε.

    Αυτό δεν θα ήταν το πρώτο αφιέρωμα σε παίκτη που έχει κάνει η Bethesda. Το 2016, το στούντιο μνημόνευσε τον αδερφό ενός θαυμαστή στο Nuka World DLC για το Fallout 4 που έφυγε από τη ζωή. Δώρισε επίσης στον επιζώντα συγγενή του μια μεγάλη ποικιλία συλλεκτικών αντικειμένων και έστειλε μια εξατομικευμένη επιστολή από τους προγραμματιστές, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους.

    Το Starfield κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου για PC και Xbox Series X/S.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles