18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Starry Station. Αυτό είναι ίσως το πιο έξυπνο αλλά και… όμορφο router στον κόσμο

    Αυτό είναι ίσως το πιο έξυπνο αλλά και το πιο… όμορφο WiFi router στον κόσμο. Θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζατε το router σας και θα το αντιληφθείτε και μόνο από τη φωτογραφία.

    Starry Station

    Αντί για ένα αδιάφορο σχήμα με μερικά φωτάκια, το Starry Station, μία δημιουργία του Chet Kanojia, είναι μία συσκευή με τριγωνικό σχήμα και μεγάλη οθόνη αφής στην οποία βλέπετε με κυκλικούς σχηματισμούς την κατάσταση του δικτύου σας. Φυσικά, το μπλε χρώμα στους κύκλους σημαίνει πως “όλα πάνε καλά”, ενώ το κόκκινο συνεπάγεται …προβλήματα. Όταν, ωστόσο, κάτι συμβεί, το Starry Station σας δίνει και συμβουλές για το πώς να διορθώσετε το πρόβλημα.

    Starry Station2

    Επίσης, σας επιτρέπει να ορίσετε κανόνες και περιορισμούς στη χρήση του router σας, ενώ μπορεί να εμφανίσει το Wi-Fi password σας στην οθόνη του με ένα κλικ, αντί να ψάχνετε πίσω από το router για κωδικούς. Επιπλέον, τρέχει τεστ ταχύτητας σε διάφορες χρονικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να εξασφαλίσει ότι… έχετε τις ταχύτητες που πληρώνετε, ενώ υποστηρίζει και το 802.15 standard για τις Internet-of-Things συσκευές του μέλλοντος.

    Starry Station3

    Δείτε το Starry Station στο site της εταιρείας, σημειώνοντας ότι έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα και θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο του 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles