20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Status married: O ξαφνικός γάμος του Mark Zuckerberg και της Priscilla Chan

    Από την Παρασκευή δισεκατομμυριούχος. Από χθες και παντρεμένος. Ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg, σε μία τελετή που ξάφνιασε ακόμη και τους… προσκεκλημένους της, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Priscilla Chan στο σπίτι του στο Palo Alto της Καλιφόρνια, μία μέρα μετά τη δημόσια εγγραφή του Facebook στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

    Η εβδομάδα που πέρασε ήταν, έτσι κι αλλιώς, ιδιαίτερη και για τους δύο τους, καθώς τη Δευτέρα ο Mark έκλεισε τα 28 του χρόνια, ενώ η αγαπημένη του Priscilla αποφοίτησε την ίδια μέρα από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Harvard και είναι μαζί για περισσότερα από εννέα χρόνια…

    Η τελετή έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού του Mark Zuckerberg και την παρακολούθησαν λιγότερα από 100 άτομα, που έμειναν έκπληκτα όταν διαπίστωσαν τι θα συμβεί. Κι αυτό γιατί πίστευαν ότι η πρόσκληση αφορούσε ένα πάρτι για την αποφοίτηση της Priscilla Chan.

    Αμέσως μετά το γάμο, ο Mark άλλαξε το status του στο Facebook σε “Married”, προκαλώντας “κύματα” από likes στο κοινωνικό δίκτυο που δημιούργησε. Επιπλέον, ανέβασε και μία φωτογραφία από την τελετή, η οποία πλέον κάνει το γύρο του κόσμου.

    Στα παραλειπόμενα του ξαφνικού γάμου, περιλαμβάνεται το γεγονός ότι ο Mark σχεδίασε μόνος του το δακτυλίδι της Priscilla, ένα πολύ απλό ρουμπίνι, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, ενώ, όσον αφορά τους καλεσμένους, το μόνο όνομα που έχει διαρρεύσει είναι αυτό της Sheryl Shandberg, chief operating officer του Facebook.

    Και για να δώσουμε και τις παραδοσιακές ελληνικές ευχές “Βίον ανθόσπαρτο στον Mark και την Priscilla και καλούς απογόνους”.

    Πηγή: Guardian

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles