21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Stay Tuned! Η Πρώτη Επίσημη Παρουσίαση του realme GT2 Explorer Master Edition στις 12 Ιουλίου (5 μ.μ.)!

    Η κινεζική realme έκανε γνωστό ότι το realme GT2 Explorer Master Edition θα παρουσιαστεί στην Κίνα στις 12 Ιουλίου 2022, στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

    Η νέα ναυαρχίδα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το realme Design Studio και τον Jae-Jung, σχεδιαστή μόδας του brand The North Face και ιδρυτή της σειράς ρούχων Door, με προϋπηρεσία προηγουμένως στον Οίκο Ralph Lauren. Η ολοκαίνουργια ναυαρχίδα θα διαθέτει ένα μοναδικό αλλά κλασικό σχεδιασμό Travel Trunk που αντικατοπτρίζει τον αστικό τρόπο ζωής έξω που προτιμούν κατά κύριο λόγο οι νέες γενιές.

    Μοιραζόμαστε εδώ την επίσημη πρώτη παρουσίαση του τηλεφώνου για μια ‘κλεφτή’ ματιά πριν από την κυκλοφορία του. Η παραλλαγή Wilderness θα διαθέτει κλασικό rivet design, vegan friendly δερμάτινο υλικό πλάτης και μεταλλική επίπεδη άκρη που αντέχει για άνετο και σταθερό κράτημα.

    Εκτός από την εντυπωσιακή σχεδίαση, το realme GT2 Explorer Master Edition θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή επόμενης γενιάς Snapdragon® 8+ Gen 1. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles