20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το SteelSeries Stratus φέρνει το gaming σε iPad/iPhone!

    Oι συσκευές της Apple έχουν σίγουρα τα φόντα να τρέξουν όλα τα video games με άνεση και να προσφέρουν ώρες διασκέδασης στους κατόχους τους, ειδικά το iPad λόγω της μεγαλύτερης οθόνης του. Δεν έχουν όμως κάτι απαραίτητο για οποιαδήποτε πλατφόρμα και αυτό είναι ο εύκολος χειρισμός. Το SteelSeries Stratus gamepad αλλάζει αυτό το δεδομένο.

    steelseries-stratus-2

    Το χειριστήριο έχει το κλασικό layout με ένα D-Pad, δύο αναλογικά sticks, τέσσερα πλήκτρα σε «σταυρό» αλλά και τέσσερις «σκανδάλες» στο πίσω μέρος. Φορτίζει μέσω του παρεχόμενου USB καλωδίου και η μπαταρία του αντέχει έως και 10 ώρες χρήσης! Είναι ασύρματο και συνδέεται στη συσκευή σας μέσω Bluetooth, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 4 τέτοια gamepads ταυτόχρονα για multiplayer εμπειρία!

    Χάρη στο Stratus θα μπορείτε να παίξετε άνετα games όπως το GTA για παράδειγμα, αλλά και πολλά άλλα είδη games, αν και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους υποστηριζόμενους τίτλους. Αν το…ψήνετε, είναι ήδη διαθέσιμο έναντι 100 δολλαρίων από το site της SteelSeries! Υποστηρίζει τα iPod Touch (5th gen), iPad Mini/Air/4th gen και iPhone 5/5S/5C με iOS7 και κατασκευάζεται σε 2 χρώματα, μαύρο και λευκό.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles