19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στελέχη του ISACA μιλούν στην Ελλάδα για το internet of things και την ασφάλεια στο διαδίκτυο

    Στις 19 Μαΐου φιλοξενείται στους χώρους της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης (Μασσαλίας 22, 10680 Αθήνα) μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για ασφάλεια πληροφοριών, cybersecurity και το περίφημο internet of things όπου θα μιλήσουν στελέχη και ερευνητές του ISACA International (ένας τεράστιος οργανισμός που ασχολείται με θέματα ασφαλείας –δεν παίζει να μην τον γνωρίζεις).

    internet-security

    Οι άνθρωποι του ISACA βρίσκονται στη χώρα μας λόγω της προεδρίας της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα του κ. Ron Hale, acting CEO του ISACA International και έτσι, μέσω του τοπικού chapter τους, θα έρθουν να μιλήσουν και στο ελληνικό κοινό. Η προσέλευση είναι δωρεάν και η αναλυτική θεματολογία της ημερίδας είναι ως εξής:

    • Νέες προκλήσεις που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον και η στρατηγική προσέγγιση του ISACA: “A look forward: ISACA Strategy on Cybersecurity, Internet of Things, DevOps, Privacy and COBIT 5” από τον CEO του ISACA International
    • Την πρόσφατη δημοσίευση του ISACA με θέμα “Privacy in a Worldwide Environment” από τον κ. Yves Le Roux, Μember of Guidance & Practices Committee of ISACA International, και ειδικότερα:

    πως επηρεάζεται η ιδιωτικότητα (“data privacy”) από το νέο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί (mobility, BYOD, Big Data) και ποιες είναι οι νέες τάσεις και

    πώς διαμορφώνεται το νομικό και εποπτικό πλαίσιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση

    • Το νέο πρόγραμμα και πιστοποίηση του ISACA, Cybersecurity Nexus (CSX )

     

    Λόγω αυξημένης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη διασφάλιση της συμμετοχής σας είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή πριν από τις 19/5.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles