15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Stephen Hawking εμφανίζεται σε τηλεοπτική διαφήμιση για … καλό σκοπό

    Ο Stephen Hawking, χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για τις μαύρες τρύπες για καλό σκοπό, σε μία τηλεοπτική διαφήμιση. Και εξηγούμε:

    Στη Βρετανική τηλεόραση υπάρχει μία σειρά διαφημίσεων για μία ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών ασφαλιστικών πακέτων  με την επωνυμία Go Compare. Στις διαφημίσεις αυτές, κεντρικό πρόσωπο είναι ένας εκνευριστικός τραγουδιστής της όπερας, ο Gio Compario που «τραγουδάει» στους περαστικούς προσπαθώντας να τους πείσει για να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του site.

    Στο τελευταίο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας, εμφανίζεται ο αγαπημένος  καθηγητής, πρώην κάτοχος της έδρας των Λουκασιανών στο Cambridge και πρόσφατα νικητής ενός βραβείου Φυσικής, στο οποίο video αρχικά εξηγεί την Φυσική της Μαύρης Τρύπας. Όταν ένας ακροατής τον ρωτά πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την Μαύρη Τρύπα στην πραγματική ζωή, ο Hawking, με ένα σαρδόνιο χαμόγελο, φαντασιώνεται τη στιγμή που η μαύρη τρύπα εξαφανίζει τον αντιπαθητικό και θορυβώδη Gio Compario που τα «πρήζει» στους περαστικούς.

    Σε επιστολή του στην εφημερίδα Guardian, ο Hawking δήλωσε fan της υπηρεσίας, αλλά και fan της Όπερας, οπότε θεωρεί πως μία «εξαφάνιση» του Gio Compario είναι μία προσφορά σε όλους εκείνους που αγαπούν την Όπερα και απεχθάνονται τους θορύβους.

    Δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά που ο Hawking εμφανίζεται στις τηλεοράσεις του κόσμου. Είναι επικό πια το επεισόδιο του Star Trek: The Next Generation στο οποίο εμφανίζεται να παίζει σκάκι με τους Albert Einstein, Isaac Newton και τον Data.

    Δείτε το διαφημιστικό spot του Go Compare. We just love this guy!

    Πηγή: The Guardian

    Photo: The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles