20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    O Steve Carell θα πρωταγωνιστήσει στο Minecraft: The Movie

    Το Minecraft είχε ακουστεί εδώ και καιρό πως θα περάσει στη μεγάλη οθόνη με την Warner Bros να ελπίζει πως η τεράστια φήμη του video game θα αποφέρει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στο box office. Όσο αφορά το καστ τώρα το Variety αποκάλυψε σήμερα πως ο Steve Carell είναι σε προχωρημένες συζητήσεις να είναι το πρώτο όνομα της ταινίας που η παραγωγή της έχει μετρήσει τελευταία μπόλικες καθυστερήσεις. Το Minecraft: the Movie θα το σκηνοθετήσει ο Rob McElhenney, που μάλιστα έγραψε και το τελευταίο draft του σεναρίου μαζί με τον Jason Fuchs (Wonder Woman/Pan), παίρνοντας τη θέση του Shawn Levy που το όνομά του είχε αρχικά συνδεθεί με το project αλλά οι ιδέες που είχε παρουσιάσει στους δημιουργούς του Minecraft δεν τους είχαν ενθουσιάσει.

    steve-carell

    Προς το παρόν δεν γνωρίζει κανείς πως θα είναι η ταινία που έχει ονειρευτεί ο McElhenney και το μόνο που μπορούν να κάνουν οι fans είναι υποθέσεις. Ωστόσο η Warner Bros πιστεύει πολύ την ταινία και θεωρεί πως θα έχει το ίδιο “potential” με το The LEGO Movie. Και πως να μην ποντάρει πολλά σ’ αυτό το project όταν το παιχνίδι μετράει 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως! Όσο αφορά τον Carell είναι αλήθεια πως έχει καιρό να κάνει κάποιο hit, ωστόσο έχει ακόμα την απαραίτητη κωμική δυναμική για να κουβαλήσει την ταινία.
    Το Minecraft: the Movie αναμένεται να ανοίξει στην Αμερική στις 25 Μαίου του 2019 και σύντομα θα μάθουμε κι άλλα ονόματα από το καστ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles