22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το άγαλμα του Steve Jobs που διάλεξε η Apple για το Cupertino…

    Τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, ημέρα των γενεθλίων του, αποκαλύφθηκε στο Βελιγράδι η μικρογραφία από το άγαλμα που θα στηθεί στα γραφεία της Apple στο Cupertino: η προτομή του Steve Jobs.

    jobs

    Το άγαλμα επιλέχθηκε μετά από την αξιολόγηση 10.000 προτάσεων από τους επικεφαλής της Apple και είναι επινόηση και εκτέλεση του Γιουγκοσλάβου γλύπτη, Dragan Radenovic.

    Η αποκάλυψη της μικρογραφίας πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από τον γλύπτη που, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, δεν φαίνεται να εκπλήσσεται καθόλου που η Apple επέλεξε το δικό του δημιούργημα που δεν έχει καμία σχέση με την κατά τα άλλα γνωστή, minimal και με τέλειες γραμμές αισθητική της εταιρείας.

    14.02.24-Jobs_Bust

    Το άγαλμα έχει αρκετές ατέλειες στην υφή του και την στήλη που στηρίζει την προτομή του Steve Jobs, κοσμούν γράμματα της κυριλλικής αλφαβήτου και οι αριθμοί 0 και 1, αναπαριστώντας το δυαδικό σύστημα.

    Σύμφωνα πάλι με τον Dragan Radenovic, η μικρογραφία που έδειξε εχθές στο Βελιγράδι, θα ταξιδέψει στο Cupertino για την τελική επιθεώρηση από τους συντελεστές της Apple και μετέπειτα, θα ξεκινήσει η δημιουργία και εγκατάσταση του καθεαυτού αγάλματος που θα κομίσει, την μέχρι στιγμής άγνωστη τοποθεσία στο campus της Apple στο Cupertino. Το ύψος της κατασκευής θα φτάσει τα 3 έως 5 μέτρα.

    Αλήθεια, πόσο “Apple” σας φαίνεται αυτό το άγαλμα του Steve Jobs; Εμάς πάλι καθόλου, αλλά δεν έχει σημασία.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles