18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Steve Wozniak: Η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα Android Phone!

    O Steve Wozniak είναι συχνά αιρετικός, αυτή τη φορά ωστόσο φαίνεται πως ξεπέρασε τον εαυτό του. Σε έναν άνευ προηγουμένου… σχολιασμό (που κάποιοι μπορούν να χαρακτηρίζουν ακόμη και τρολάρισμα απέναντι στην εταιρεία που δημιούργησε μαζί με τον Steve Jobs) σημειώνει ότι η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα… Android phone! Και το λέει σοβαρά…

    Steve Wozniak

    “Δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να κρατήσει την Apple μακριά από την αγορά του Android, σαν μία δεύτερεύουσα αγορά” σημειώνει χαρακτηριστικά ο Woz, ο οποίος πραγματοποίησε αυτές τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Apps World North America Conference στο San Francisco. Η πρόταση για μία… Apple-Android συσκευή έγινε απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την Blackberry αναφέροντας αρχικά ότι “και η Blackberry θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα Android phone” συνεχίζοντας με τη σημείωση ότι το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και η Apple.

    “Θα μπορούσαμε να συναγωνιστούμε πολύ καλά” συμπληρώνει ο Woz, όσον αφορά τη… συνεργασία Apple-Android. “Οι χρήστες αγαπούν την εμφάνιση και το στιλ των προϊόντων που κατασκευάζουμε σε σύγκριση με τις Android λύσεις. Θα μπορούσαμε να παίξουμε σε δύο αρένες ταυτόχρονα“.

    Φυσικά, όπως μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε, ένα “iAndroid” είναι εξαιρετικά απίθανο να κυκλοφορήσει στην αγορά, παρά μόνο στην “απίθανη” περίπτωση που ο Tim Cook παρέδιδε τα “κλειδιά” της Apple στον ίδιο τον Wozniak.

    Θεωρητικά μιλώντας βέβαια, καθώς το Android είναι ένα open source λογισμικό, θα μπορούσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Apple δημιουργώντας η αμερικανική εταιρεία μία fork έκδοσή του (όπως ακριβώς το κάνει η Amazon στα προϊόντα της). Αλλά αυτό είναι μάλλον κάτι που ούτε στον κινηματογράφο θα δούμε, αν και στη ζωή το “ποτέ μη λες ποτέ” είναι κάτι που πάντα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles