18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στη φυλακή γυναίκα με 30 ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram! Ήθελε να παγιδεύσει τον πρώην σύντροφό της

    Στη φυλακή βρέθηκε μια 20χρονη από τη Βρετανία, η οποία έφτιαξε περίπου 30 ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram με σκοπό να παγιδεύσει τον πρώην σύντροφό της. Ο λόγος ήταν ότι ο άτυχος άντρας τη χώρισε και έτσι η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να τον εκδικηθεί κατηγορώντας τον ότι την απειλεί.

    Πιο αναλυτικά, Courtney Ireland-Ainsworth έφτιαξε τα δεκάδες ψεύτικα profiles στο Instagram από τον Ιούλιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2020 και χρησιμοποιούσε τους λογαριασμούς για να στέλνει απειλητικά μηνύματα στον εαυτό της μετά το χωρισμό της με τον Louis Jolly. Η ίδια υποστήριξε ότι ο άνδρας, με τον οποίο είχε σχέση για 2 χρόνια, διαχειριζόταν τους λογαριασμούς και προχώρησε σε αρκετές καταγγελίες στις αστυνομικές Αρχές. Μάλιστα ενέπλεξε και την οικογένειά της σε αυτό το ψέμα, αφού έβαλε και τη μητέρα της να καλέσει έντρομη την αστυνομία αναφέροντας τα απειλητικά μηνύματα.

    Η παράνοια δε σταματά εδώ. Κατηγόρησε τον Jolly ότι την παρακολουθούσε, εκβίαζε τους φίλους της και έσπαγε πράγματα στο σπίτι της. Ο πρώην σύντροφός της συνελήφθη 6 φορές σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχασε τη δουλειά του και υποβλήθηκε σε μια απίστευτη ταλαιπωρία χωρίς να έχει κάνει τίποτα. Η κατάσταση είχε επιπτώσεις και στην ψυχική του υγεία, αφού άρχισε να έχει τάσεις αυτοκτονίας και να υποφέρει από κρίσεις πανικού.

    Ευτυχώς, κατάφερε να αποδείξει την αθωότητά του και η αστυνομία ξέμπλεξε το “κουβάρι” ψεμάτων της Courtney Ireland-Ainsworth. Η γυναίκα συνελήφθη και παραδέχτηκε την πράξη της. Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκισης.

    Διαβάστε επίσης:

    Φοιτητής πούλησε τις selfies του ως NFTs για 1 εκατ. δολάρια

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles