15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στη λήθη περνάει η σειρά Galaxy Note; Φήμες θέλουν το S22 Ultra με S Pen να είναι το Note της νέας εποχής!

    “Ξαφνικός θάνατος” για την σειρά Galaxy Note αλλά μην αγχώνεστε, θα εξοπλιστεί ακόμη καλύτερα το Galaxy S22 Ultra. O περίφημος Leakster Ice Universe βασισμένος σε δύο ανεξάρτητες πηγές του, είπε ότι η νέα ναυαρχίδα της σειράς S θα φέρει υποδοχή για ψηφιακή γραφίδα.

    Το S21 Ultra ήταν το πρώτο τηλέφωνο που δεν αποτελούσε μέλος της σειράς Note και υποστήριξε το S Pen, αλλά η ύπαρξη υποδοχής για να βάλεις μέσα αυτή την γραφίδα είναι ότι πιο ιδανικό. Ναι, το νέο Ultra λύνει τον πονοκέφαλο της αποθήκευσης του S Pen και θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο σχεδιασμό του για να υπάρξει υποδοχή για αυτό το ιδιαίτερο αξεσουάρ.

    Αρχικά, η οθόνη θα έχει αναλογία διαστάσεων 19,3:9 που ταιριάζει με το Galaxy Note20 Ultra και αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα είναι πιο φαρδύ, ώστε να εξασφαλιστεί έτσι ο απαραίτητος χώρος για τη γραφίδα. Επίσης, οι γωνίες της συσκευής θα είναι λιγότερο στρογγυλεμένες από τη σειρά S21. Παρά το γεγονός ότι πρέπει να αφήσει χώρο για μια γραφίδα μέσα στο πλαίσιο του τηλεφώνου, ο Ice Universe λέει ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι στα 5.000 mAh (500 mAh μεγαλύτερη από το Note20 Ultra και μια αντιστοιχία για το S21 Ultra).

    Δεν έχουμε ακόμη δει αξιόπιστες εικόνες του Samsung Galaxy S22 Ultra που μπορούν να επιβεβαιώσουν την ενσωματωμένη ειδική υποδοχή του S Pen. Φυσικά, το λανσάρισμα του S22 απέχει αρκετούς μήνες, οπότε είναι δύσκολο να βρεθούν αξιόπιστες πληροφορίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles