13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στην εκδήλωση της Τρίτης 27/03 θα δούμε από την Apple ένα φθηνότερο iPad

    Η Apple έχει προγραμματίσει ένα event με θέμα την εκπαίδευση την Τρίτη 27/03, με θέμα “δημιουργικές νέες ιδέες για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές” Αν και υπήρχαν φήμες ότι μία πιο οικονομική MacBook συσκευή θα ανακοινωθεί σύντομα, φαίνεται ότι η Apple θα επικεντρωθεί στο iPad την επόμενη εβδομάδα. Το Bloomberg αναφέρει ότι ένα “iPad χαμηλού κόστους” θα ανακοινωθεί παράλληλα με νέο εκπαιδευτικό λογισμικό την επόμενη εβδομάδα.

    ipad

    Παλαιότερες φήμες ανέφεραν ότι η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο iPad με κόστος μόλις $259, καθώς θέλει να αποτρέψει χαμένο έδαφος τόσο από τη Google όσο και από τη Microsoft στην αγορά εκπαίδευσης της Αμερικής. Ένα φθηνότερο iPad θα βοηθήσει στην ώθηση των φιλοδοξιών της Apple όσον αφορά στην εκπαίδευση, ειδικά αφού το κόστος αποτελεί βασικό παράγοντα στις πωλήσεις συσκευών σε σχολεία και φοιτητές.

    Το Bloomberg αναφέρει επίσης ότι ένας φθηνότερος φορητός υπολογιστής MacBook εξακολουθεί να αναπτύσσεται και πιθανότατα θα αντικαταστήσει το MacBook Air σε τιμή μικρότερη των $1.000. Η Apple δεν ανανέωσε σε μεγάλο βαθμό το MacBook Air από το 2010 και το μοντέλο που πωλείται αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά ξεπερασμένο, δεδομένης της τιμής του, στα 999 δολάρια. Ωστόσο ένα οικονομικότερο MacBook δεν αναμένεται παρά αργότερα μέσα στο έτος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles