18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Στην κορυφαία τριάδα του Netflix η σειρά «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story»

    Η σειρά του Netflix «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story» από τις πρώτες ημέρες της στο Netflix συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των συνδρομητών, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Η ιστορία του γνωστού serial killer ξεπέρασε στις πρώτες 60 ημέρες προβολής το ένα δισεκατομμύριο ώρες θέασης και βρέθηκε στην κορυφαία τριάδα του Netflix μαζί με τα «Squid Game» και «Stranger Things 4».

    Η σειρά του Ryan Murphy, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Evan Peters στον ομώνυμο ρόλο, παρέμεινε για 7 εβδομάδες στο παγκόσμιο Top 10 του Netflix σε 92 χώρες. Είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά του Netflix όλων των εποχών, αμέσως μετά το Stranger Things 4. Η σειρά των δέκα επεισοδίων αφηγείται τη δράση του Jeffrey Dahmer, ενός δολοφόνου που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη όταν έγινε γνωστό ότι ήταν υπεύθυνος για τις τραγικές δολοφονίες δεκαεπτά νεαρών ανδρών μεταξύ 1978 και 1991.

    Ο Jeffrey Dahmer γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1960 και είχε μια ήσυχη παιδική ηλικία έως την ηλικία των έξι, όταν η οικογένειά μετακόμισε στο Doylestown του Οχάιο. Από εκείνο το διάστημα και μετά, ανέπτυξε έναν κλειστό και απαθή χαρακτήρα, ξεκινώντας να μαζεύει πτώματα νεκρών ζώων που συνήθιζε να θάβει στο δάσος πίσω από το σπίτι των γονιών του. Στην ηλικία των δεκαέξι άρχισε να αναπτύσσει σεξουαλικές φαντασιώσεις με νεκρούς και επιπλέον άρχισε να καταναλώνει τακτικά μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Το 1978, αμέσως μετά το διαζύγιο των γονιών του πραγματοποίησε τον πρώτο του φόνο.

    Διαβάστε επίσης:

    The Witcher: Blood Origin: Οι 7 πολεμιστές εναντίον της αυτοκρατορίας (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles