16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στην πανέμορφη Βιέννη, παρουσιάστηκε ολόκληρη η νέα σειρά Xiaomi 12!

    Στη μεγαλύτερη εκδήλωση της για φέτος που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη,  η Xiaomi ανέδειξε τρία νέα smartphones, νέα ασύρματα ακουστικά και νέα smartwatches! Η περιοχή που επιλέχθηκε για αυτό το νέο event όπου παρερεύθηκε μεγάλο πλήθος κόσμους, ήταν το εμβληματικό παλάτι του Hofburg! Τα κινητά τηλέφωνα που ανακοινώθηκαν ήταν τα ανανεωμένα Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 και Xiaomi 12X, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε εγχώρια καταστήματα τις επόμενες ημέρες. Παρεμπιπτόντως, έκαναν επίσημη πρεμιέρα τα Xiaomi Watch S1, Watch S1 Active καθώς και τα νέα Xiaomi Buds 3T Pro και Xiaomi Buds 3. 

    Η σειρά Xiaomi 12 αποτελείται από συσκευές που τεχνικά είναι πολύ καλά εξοπλισμένες. Το Xiaomi 12 Pro θα είναι διαθέσιμο στην Αυστρία στην έκδοση με 12(GB) RAM + 256 GB εσωτερική μνήμη και συνολικό κόστος απόκτησης στα 1.149 ευρώ. Το Xiaomi 12 έρχεται στην έκδοση με 8 GB RAM και 256 GB εσωτερική μνήμη με χρηματικό αντίτιμο που ανέρχεται στα 899 ευρώ, ενώ το Xiaomi 12X με 8 GB RAM και 128 GB ROM ξεκινά από τα 649 ευρώ. Μαζί αποκαλύφθηκαν τα Xiaomi Watch S1 των 229 ευρώ και το Xiaomi Watch S1 Active από 179 ευρώ, ενώ έχουμε και τα ακουστικά Xiaomi Buds 3T Pro από 169 ευρώ και Xiaomi Buds 3 από 129 ευρώ.

    Τραβήξτε ποιοτικές φωτογραφίες ανεξαρτήτως που θα βρεθείτε!

    Στο κάθε νέο μέλος αυτής της σειράς, θα βρείτε επαγγελματική τριπλή κάμερα για ευέλικτες εγγραφές, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας ευρυγώνιας κάμερας 50 MP, η οποία είναι εξοπλισμένη με δυνατότητες εγγραφής 8K τόσο στο Xiaomi 12 Pro όσο και στο Xiaomi 12.

    Το Xiaomi 12 Pro διαθέτει μια υπερσύγχρονη συστοιχία τριπλής κάμερας 50MP που περιλαμβάνει έναν εξαιρετικά μεγάλο κύριο αισθητήρα Sony IMX707. Με δυνατότητα λήψης εξαιρετικά μεγάλων ποσοτήτων φωτός, αυτός ο αισθητήρας επιτρέπει προηγμένες δυνατότητες απεικόνισης με μεγαλύτερη ταχύτητα εστίασης και αυξημένη ακρίβεια χρώματος. Εκτός από την κύρια κάμερα των 50MP, το Xiaomi 12 και το Xiaomi 12X διαθέτουν επίσης μια κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP και μια κάμερα tele-macro 5MP για να αποτυπώνουν τέλεια κάθε τοπίο από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Εκτός από το εντυπωσιακό υλικό, τα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 διαθέτουν επίσης τους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης της Xiaomi. Αυτές οι καινοτομίες διευκολύνουν από ποτέ τους χρήστες να απαθανατίσουν κάθε στιγμή με μοναδικό τρόπο. Το Xiaomi ProFocus εντοπίζει και παρακολουθεί έξυπνα αντικείμενα, αποτρέποντας θολές λήψεις κινούμενων ή κρυφών θεμάτων. Αυτές οι εξελίξεις περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία αυτόματης εστίασης για μάτια και πρόσωπα. Το Ultra Night Video χρησιμοποιεί τους δικούς του αλγόριθμους της Xiaomi για να καταγράφει βίντεο πιο καθαρά από ποτέ, ακόμη και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.

    Επιλέχθηκαν τα πιο σύγχρονα SoCs

    Τα κυριότερα σημεία των smartphones είναι επίσης ένας επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 1 στα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 και ο επεξεργαστής  Snapdragon 870 5G στο Xiaomi 12X, ένα σύστημα ψύξης με τεχνολογία θαλάμου ατμού και πολλά στρώματα γραφίτη σε ολόκληρη τη σειρά. Και οι τρεις συσκευές διαθέτουν UFS 3.1 για εξαιρετικές ταχύτητες φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων και LPDDR5 RAM για ταχύτητες αποθήκευσης έως και 6.400 Mbps. Πρόκειται μάλιστα για τρεις συσκευές με οθόνη AMOLED και επικάλυψη με Corning Gorilla Glass Victus. Με βαθμολογία A+ από το DisplayMate και υποστήριξη TrueColor είσαι σίγουρος για την κρυστάλλινη προβολή περιεχομένο. Ακόμη, η σειρά Xiaomi 12 υποστηρίζει HDR 10+.

    Πολλά φίλτρα προστασίας στην οθόνη και όχι μόνο!

    Το Xiaomi 12 Pro είναι πιστοποιημένο με SGS Eye Care Display, που σημαίνει ότι η συσκευή προστατεύει τη μακροπρόθεσμη οπτική υγεία των χρηστών κατά τη διάρκεια μακροχρόνιων συνεδριών. Ταυτόχρονα, το Xiaomi 12 Pro επαναπροσδιορίζει την κορυφαία οθόνη επιτρέποντας μια απίστευτα ισορροπημένη οθόνη με κύλιση, σάρωση και ολίσθηση. Η εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτική οθόνη WQHD+ 6,73 ιντσών της συσκευής χρησιμοποιεί το AdaptiveSync Pro για να προσαρμόζει έξυπνα τη δυναμική οθόνη LTPO μεταξύ 1Hz και 120Hz ανάλογα με το περιεχόμενο.
    Τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12X προσφέρουν την πιο πολύχρωμη οθόνη smartphone της Xiaomi με περισσότερα από 68 δισεκατομμύρια χρώματα σε οθόνες Full HD+ 6,28 ιντσών. Και τα δύο διαθέτουν AdaptiveSync 120Hz, για εντυπωσιακά υψηλής ανάλυσης, ζωντανή και χωρίς τρεμόπαιγμα οθόνη που αναπαράγει κάθε λεπτομέρεια.

    Λίγα λεπτά και είστε φορτισμένοι!

    Η σειρά Xiaomi 12 είναι επίσης εξοπλισμένη με ηχεία σε συνεργασία με την Harmon Kardon και έχει δυνατότητα Dolby Atmos. Υπάρχει επίσης “φόρτιση επόμενης γενιάς” με 120 W στο Xiaomi 12 Pro. Στις άλλες δύο παραλλαγές, θα βρείτε την turbo φόρτιση 67 W και ασύρματη φόρτιση 50W και αντίστροφη φόρτιση 10W. Το Xiaomi 12 Pro και το Xiaomi 12 χρησιμοποιούν και τα δύο Xiaomi AdaptiveCharge, έναν έξυπνο αλγόριθμο φόρτισης. Η νέα σειρά Xiaomi 12 αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε χρώματα γκρι, μωβ και μπλε.

    Δωρεάν YouTube Premium

    Οι πελάτες της σειράς Xiaomi 12 λαμβάνουν δωρεάν έως και τρεις μήνες YouTube Premium, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο YouTube, επίσης χωρίς διαφημίσεις και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Τα προνόμια περιλαμβάνουν μια συνδρομή στο YouTube Music Premium, η οποία παρέχει στους χρήστες απεριόριστη, χωρίς διαφημίσεις πρόσβαση σε περισσότερα από 80 εκατομμύρια επίσημα τραγούδια, ζωντανές εμφανίσεις, διασκευές και remix.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles