17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στην τσιμπίδα του νόμου πιάστηκε cryptocurrency φάρμα στην Ουκρανία με 3.800 κονσόλες PS4!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή γίνεται πανικός με τα κρυπτονομίσματα, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στον κόσμο ασχολούνται (ή εμπλέκονται) με το συγκεκριμένο sport! Φυσικά, το mining το… «σωστό» απαιτεί τη φάρμα του, για αυτό και είναι συνηθισμένο το φαινόμενο οι Mega-farmers να στήνουν τεράστιες εγκαταστάσεις με εκατοντάδες GPUs ακόμη και… κονσόλες! Πρόσφατα, οι αρχές της Ουκρανίας εισέβαλλαν σε μια φάρμα και εκεί βρέθηκαν ενώπιον ενός πραγματικά… «τρομακτικού» θεάματος, καθώς ξεσκέπασαν μια αποθήκη με 5.000 υπολογιστές και 3.800 κονσόλες PS4!

    Το πρόβλημα βέβαια δεν ήταν τα PC και οι κονσόλες που βρίσκονταν εκεί αλλά… το ότι οι ιδιοκτήτες της φάρμας είχαν αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που έφτασαν από 186.000$ μέχρι 259.000$! Μάλιστα, σύμφωνα με τις αρχές ένα ακόμη πρόβλημα εκτός από τους μπαταχτσήδες ιδιοκτήτες της φάρμας ήταν ότι απορροφούσαν full την ηλεκτρική ενέργεια του τοπικού δικτύου ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα να προκαλούνται μίνι… blackout στη περιοχή!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles