14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στην Unit4 Business Software ένα από τα μεγαλύτερα έργα πληροφορικής που έγιναν ποτέ στη Κύπρο αξίας 24,2 εκ. ευρώ

    Η εταιρεία Unit4 Business Software Limited, με έδρα την Ολλανδία, είναι τελικά η ανάδοχος του μεγάλου έργου πληροφορικής κόστους 24,2 εκ. ευρώ, που θα υαλοποιηθεί στην Κύπρο την επόμενη τριετία και αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων που θα καλύπτει τον Δημόσιο Τομέα.

    Η σύμβαση του έργου υπεγράφη σήμερα ( Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 ) στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη, από την Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας κα Ρέα Γεωργίου εκ μέρους της Κυβέρνησης, και από τον κ. Nisbet Derren, Διευθύνοντα Σύμβουλο στο Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία της αναδόχου εταιρείας.

    Το συγκεκριμένο σύστημα πληροφοριακής θα υποστηρίζει μέσω ανάπτυξης σύγχρονης τεχνολογίας, όλα τα Υπουργεία/Τμήματα και ανεξάρτητες Υπηρεσίες στο κυπριακό Δημόσιο, στους τομείς της Λογιστικής, των Μισθολογίων και Συντάξεων, του Προϋπολογισμού και της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

    Το συμβατικό κόστος για την υλοποίηση, εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων ανέρχεται σε 24,2 εκ. ευρώ, με δυνατότητα επέκτασης για επιπρόσθετη εργασία ύψους 9,7 εκ. ευρώ

    Τα κύρια οφέλη από τη χρήση του συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων στον Δημόσιο Τομέα είναι:

    • Επανασχεδιασμός κεντρικών υπηρεσιών του Κράτους, με απάλειψη χειρωνακτικής εργασίας.
    • Αυτοματοποίηση διαδικασιών έγκρισης δαπανών, τιμολογίων, ετοιμασίας προϋπολογισμού και παρεμφερών διαδικασιών.
    • Καλύτερη διαχείριση στοιχείων ανθρώπινου δυναμικού.
    • Πληροφόρηση για καλύτερη κατανομή των πόρων.
    • Επεξεργασία της πληροφόρησης με την εφαρμογή της βάσης των δεδουλευμένων (διαχείριση συμβολαίων, στοιχεία περιουσιακών στοιχείων κ.λπ.)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles