20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    Στις 14 Σεπτεμβρίου λανσάρισμα για το Dune: Spice Wars

    Η Shiro Games ανακοίνωσε ότι το Dune: Spice Wars θα λανσαριστεί στις 14 Σεπτεμβρίου. Το Dune: Spice Wars μπήκε σε early access τον Νοέμβριο του 2022 και θα κυκλοφορήσει επίσημα η έκδοση 1.0 την επόμενη εβδομάδα για PC μέσω Steam και Xbox Game Pass. H εταιρεία μοιράστηκε τα νέα στο Twitter, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

    Επιπλέον, οι προγραμματιστές αφιέρωσαν χρόνο για να απαντήσουν σε ορισμένες συχνές ερωτήσεις για τους θαυμαστές. Το Dune: Spice Wars είναι ένα 4X με στοιχεία παιχνιδιού στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, που διαδραματίζεται στο γνωστό κόσμο των βιβλίων Dune του Frank Herbert. Όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει πλήρως στις 14 Σεπτεμβρίου, θα υπάρχουν έξι φατρίες διαθέσιμες. Η καθεμία με το δικό της μοναδικό στυλ παιχνιδιού, χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και αδυναμίες – συμπεριλαμβανομένων των House Atreides, House Harkonnen, House Corrino, The Fremen και The Smugglers. Η Shiro επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Οίκος Ecaz θα ενταχθεί στο ρόστερ. Παράλληλα με το Conquest Mode, το οποίο λειτουργεί ως κύριο campaign του παιχνιδιού, υποστηρίζει επίσης multiplayer με έως και τέσσερις παίκτες σε αγώνες 1v1, 2v2 και FFA. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχέδια για DLC ή υποστήριξη mod, αλλά η Shiro πρόσθεσε ότι “δεν θα αποκλείσει την πιθανότητα” να προστεθεί αργότερα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles