15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στις 22 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί το foldable Huawei Mate X2

    Πριν λίγες μέρες αναφερθήκαμε στο επερχόμενο Huawei Mate X2, το νέο foldable της εταιρείας. Πλέον, γνωρίζουμε και την ακριβή ημερομηνία της παρουσίασής του, η οποία θα είναι η 22η του Φλεβάρη. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την ίδια την εταιρεία μέσω Weibo.

    Υπενθυμίζουμε πως το Huawei Mate X2 θα έχει οθόνη που αναδιπλώνεται προς τα “μέσα” και όχι προς τα έξω. Η διαγώνιός της θα αγγίζει τις 8,01″, θα έχει ανάλυση 2480×2222 pixels και επιπλέον, η συσκευή θα διαθέτει και μια εξωτερική οθόνη των 6,45″, ώστε να χρησιμοποιείται όταν η “μεγάλη” οθόνη είναι διπλωμένη. Τα panels θα προέρχονται από τις Samsung και BOE, ενώ θα έχουν 90Hz refresh rate.

    Στο εσωτερικό του Mate X2 θα βρίσκεται το νέο Kirin 9000 5G chipset της Huawei που κατασκευάζεται στα 5nm. Το λειτουργικό θα είναι το… Android 10 (γιατί όχι το 11;) και η μπαταρία των 4.400mAh θα επαναφορτίζεται μέσω 66W φόρτισης.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles