16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στις 22 Ιουνίου το “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” στο Disney Plus

    Αν δεν πρόλαβες να δεις στο σινεμά το Doctor Strange in the Multiverse of Madness ή ανήκεις στην κατηγορία αυτών που ευχαρίστως θα το ξανάβλεπαν, η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο τέλος του μήνα σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες streaming που καταφθάνει σύντομα και στη χώρα μας. Ο Benedict Cumberbatch και η Elizabeth Olsen έρχονται στο Disney Plus στις 22 Ιουνίου.

    Στην ταινία της Marvel, που πρόσφατα παιζόταν στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Doctor Strange κάνει ένα συναρπαστικό, πολυδιάστατο ταξίδι σε διαφορετικά σύμπαντα και διασχίζει παράξενες και επικίνδυνες εναλλακτικές πραγματικότητες μαζί με παλιούς και νέους συμμάχους, ενώ ένας μυστηριώδης νέος αντίπαλος τον περιμένει. Στην ταινία του Sam Raimi πρωταγωνιστούν εκτός από τους Benedict Cumberbatch και Elizabeth Olsen, οι Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

    Σίγουρα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς και αξίζει κάποιος να την παρακολουθήσει από την άνεση του σπιτιού του. Σημειώνεται ότι το άνοιγμα στο box office για το sequel του Doctor Strange ήταν θεαματικό, αφού την πρώτη μέρα προβολής στις Η.Π.Α. έφερε στα ταμεία περίπου 90 εκατ. δολάρια και το πρώτο Σαββατοκύριακο κατάφερε να πλησιάσει στα 200 εκατ. δολάρια. Tο άνοιγμα του στο παγκόσμιο box office έφτασε τα 450 εκατ. δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    COSMOTE TV: Οι τηλεοπτικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Ιούνιο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles